Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha rosszul érzed már magad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rosszul érzed már magad a kapcsolatban, mennyi idő múlva lépsz ki, hol van az a pont?

Figyelt kérdés

Sajnos néhány hónapja észrevettem, hogy nem olyan a kapcsolatunk, mint volt. Azt mondja szeret, szerinte semmi gond a kapcsolatunkkal, de látom a változást, azt hiszem, kezd megunni. Minden nap ezen kattogok folyamatosan, rosszul érzem magam, önbizalomhiányom van. A szakítást fontolgatom, viszont nagyon nehéz, mert még mindig szeretem.

Mit tanácsoltok? Ti mikor léptek ki, ha még szerelmesek vagytok? Rosszul érzem magam, viszont úgy érzem, nem tudnék mást szeretni.

2022. jún. 3. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy hallgass innen bárkire is! Itt mindenki a szakítást javasolja, nem a kapcsolat megjavítását.

Vezessenek a saját érzéseid és csak arra hallgass, senki másra! Ha ő biztosít afelől hogy szeret, akkor ne képzelj bele mást az önbizalomhiányod miatt. Ha meg unatkozol te is meg ő is és úgy látod hogy lapos, akkor irány kifele és menni kell kirándulni.

2022. jún. 3. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

,,Mit tanácsoltok? Ti mikor léptek ki, ha még szerelmesek vagytok? Rosszul érzem magam, viszont úgy érzem, nem tudnék mást szeretni"

Nagyon gondold meg hogy kilépsz-e úgy hogy szereted és amúgy jól megvagytok, mert nem lesz ám egy fáklyás menet. Tapasztalatból mondom. Egyszer megtettem és soha többet nem tenném. Nem kell csak úgy kilépkedni meg drámát csinálni, csak akkor kell lépni ha nagyon indokolt.

2022. jún. 3. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam kilépni ugy, ha szerelmes vagyok, amikor muszáj és rákényszerülök.

Pl exemmel olyan esett meg, hogy amig én harcoltam a kapcsolatunkért addig ő csak olyanokat vágott a fejemhez hogy lehet nem is tervez velem, hanyagolta a találkozásokat komnunikáciot, én kozben vért izzadtam hogy ujra felélesszem a lángot, aztán meg azt kaptam hogy megkért arra hogy legyünk szexkapcsolatban.

Nem vagyok szexkaocsolat ellenes ugyan, de a barátommal?? Az ilyen szintű ledegradálásom volt az a pont, ahova már képtelen voltam lesüllyedni, fel kellett adnom a harcot, hogy ez valaha is jobb lesz, hogy szeretni fog, hogy a tüzet ujra tudnám éleszteni és el kellett engednem őt bármennyire is szakad meg a szívem vagy bármennyire is pusztulok bele.

Másik barátom meg sajnos mentális zavaros mint utolag kiderult bantalmazo dühkitöréses. Nem egyszer kerte a segitségem is hogy segitsek abban hogy megoldja, vért izzadt értem mindig hogy bocsássak meg, rengeteget rengeteg mindenben változott is, önmagát is legyőzte nagyon sokmindenben, a tenyerén is hordozott engem, tisztán látszott rajta, hogy saját magát ítéli el, hogy nem akar ilyen lenni, önkontroll erősítéssel foglalkozott, az életét is nekem adta volna, de amikor ujra dühkitörése lett és megláttam rajta akkor es ott azt hogy a szavaim vagy én semmilyen befolyással nincsenek rá, nem tudom kezelni a helyzetet, manipulálni vagy megnyugtatni őt és kizárólag csak külső segítséggel ment, rájöttem arra hogy nem SZABAD vele lennem, bármekkora is oda vissza a szerelem, maga a nő, a párja az aki pont nem tud segíteni, mert egy nő neki nem a biztonságérzést szimbolizálja, hanem azt hogy elhagyják megcsalják.(pszichologiai háttere a hanyagolo anyaminta, aki hagyta sírni is, akire nem számíthatott)

Ezt minden kapcsolatába viszi. Saját magátol szenved.

Nagyon sajnálom mert egyébként egy nagyon szerető szívű hűséges férfi aki elköteleződni is kész, akire az életed is rábízhatnád mert mindenben segít támogat. De sérült :(

Az utolsó balhéja amikor abszolut nem tudtam a valoságba visszahozni egyedül, tette be a kaput. És mákom volt hogy nem kettesben voltunk. Mert megtervezhette volna ugy előre hogy kivisz valahova és megöl. Benne ezek spontán jönnek elő, a tervei jószándékúak. A legjobbak.

2022. jún. 3. 13:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Szakításnál együtt sírtunk és ment a szeretlek imádlak, de nagyon akarlak téged, én is téged, DE NEM LEHET.
2022. jún. 3. 13:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Beszéltünk már erről többször is, ő azt mondja, nagyon szeret. Viszont ellaposodott kicsit a dolog, sokszor fontosabb neki a telefonozás, amikor együtt vagyunk, és kevesebb jóval a szex is. Nem is igazán figyel rám. A beszélgetések ellenére nem változtak ezek a dolgok. Nagyon szeretném megmenteni a dolgot, ha még meg lehet.
2022. jún. 3. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:

A megmentési időszakban ugyis látni fogod hogy a helyzet javul e vagy fokozatosan romlik inkabb tovább.

En ugye azt láttam hogy csak egyre mélyebbre süllyedünk.

2022. jún. 3. 13:37
 7/11 A kérdező kommentje:
És ezt te hogyan fogadtad el? Úgy érzem, én nem tudnám. Volt már persze szakításom, de azoknál már elmúlt a szerelem. Így nagyon fájna.
2022. jún. 3. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az előző kapcsolatomban egy jó 3/4 évig minimum azon szenvedtem, hogy "most teljesen elhidegültünk, vagy csak elmúlt a rózsaszín köd és jó dolgomban nem tudom, mit csináljak, unom a harmóniát"... lehet, következő ilyen esetben hamarabb lépnék ki, mert egy kínszenvedés volt.

Szerintem beszéljétek ezt meg, ez legyen az első. Nyilván valami neked hiányzik tőle, ha azt érzed, megunt - erre kellene megkérni, hogy mutassa ki többet az érzelmeit pl., más módokon, járjatok többet el stb., illetve ez menjen fordítva is, hallgasd őt meg, próbálj te is a kedvére tenni. És ha mindketten változtattok, akkor utána fogod érezni, hogy javult-e a kapcsolat vagy ez tulajdonképpen már csak toldozgatás-foldozgatás.

2022. jún. 3. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:

7. Én tettem a kapcsolatért. En küzdöttem. Fejlődtem szebb is lettem vonzóbb is, szexben istennő, kivédtem a lábtörlő effektet is, sok pasi is csorgatta rám a nyálàt, de én pánikban épitgettem a saját kapcsolatomat.

És akkor kaptam azt hogy kihagyhatnánk az egyik hétvègét nem kell átmenjek minek, ugy is fest csak beszivnám a festéket.

Mikozben nekem meg minden egyes nap kics volt vele, es foleg csak a hétvégéink voltak a legminőségibbek..

Ezután kuzdottem tovább, lelkiztünk is, beszeltunk is milliot stb.

De erre megint egy pofont kaptam hogy nem tudja tervez e vele hosszabb távon.

Megint osszeszedtem magam nem adtam fel, amennyire en a kapcsolatot akartam erősíteni ő azzal párhuzamban lett egyre lekezelőbb. Mar olyanokat is a képembe vágott hogy nem is vagyunk egyutt.

Aztám a kegyelemdöfés, felajanlotta hogy legyünk csak szexkapcsolatban.

Ki nem adta volna ezt fel? Én inkább azt nem értem. Ezek után totálisan megsemmisülve kikészulve, szenvedve a szerelemtol ittam drogoztam aznap. De nem mentem vissza soha többé.

2022. jún. 3. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Folyt Meg pláne tapadnak is rám es jött egy elsöprő szerelem is.

Az exem azóta összetört miattam hazudik hogy azokat nem is mondta vagy nem komolyan gondolta a szexkapcsolatot se, menjek vissza hozzá bla bla.

De azota is a hányinger fog el màr csak tőle. Aki velem ezt tette az örökre írta le már magát előttem. Es az képes lenne ugyanezt ujra megtenni is. Mert képessége van erre hogy a saját párját "kinozza".

2022. jún. 3. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!