Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi úgy érzi a szerelem elmúlt, pedig csak átalakult, akkor miért szakít?
Jól megvoltunk 2 év után is, egy szerető barátnő voltam, semmi veszekedés, semmi baj, amikor egyszer csak elmondta, hogy ő pár hete már nem érez irántam annyira erős szerelmet. Mondtam, hogy igen, mert átalakul szeretetté. Neki ez nem így nem megy és hát szakított. Tudni kell, hogy én tapasztaltabb vagyok ilyen téren, neki pedig ez az első igazi kapcsolata, tehát érthető.
Vajon számíthatok arra, hogy visszajön? Köszönök minden segítséget, jól jönne most...
Valószínűleg ez 1-el bonyolultabb, ha ő szakított!
Lehet, hogy több hete megvan a felismerés, hogy vége, és nem az érzés jelent meg, vagy éppen más van a képben, ami miatt megtette.
Ha minden rendben, akkor senki nem szakít, ez nem tapasztalat kérdése!
"Ha a férfi úgy érzi a szerelem elmúlt"
Csak ő érzi, amit érez. Ha valaki el akar menni, el kell engedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!