Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kényszerből szakítottam, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerből szakítottam, mert kiprovokálta, és nagyon fáj mert szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan döntésre kényszerített, (szakítás) amit én nem szabad akaratomból tettem, hanem azért, mert durván kiprovokálta. Olyan szinten hideg volt velem, és napi egy! mondatnál többet nem írt nekem, nem érdeklődött stb, hogy éreztem rá akar venni arra, hogy én szakítsak. Tudta jól, hogy én szerettem volna rendbe hozni a dolgokat, és azt mondta sokat fogunk beszélgetni, erre már másnap elkezdte az ignorálásomat, egy napot vártam, de semmit nem reagált arra hogy mit szeretne mi legyen velünk? Erre semmilyen konkrét választ nem adott, hanem egyszerűen semmibe vett, max egy semmit mondó mondattal lerázott. Én eleve nem szeretem, ha nem szabad akaratomból döntök, hanem kényszerből, plusz emberileg (hiszen emberileg sem tisztel az, aki így viselkedik velem) is ahogy bánt velem, hogy totál levegőnek nézett, azt nagyon fájdalmasan éltem meg. Tudtam hogy így akarja rám rakni a felelősséget, így akarja kikényszeríteni belőlem azt, amiről tudta hogy nem szeretném, hiszen én a kapcsolatnak szerettem volna még egy esélyt adni. Ő ezt nem így akarta, de miért nem mondta meg egyenesen, ahelyett hogy engem kényszerít a szakításra? Úgy szakítottam, hogy nem akartam szakítani. Nagyon fáj, és az eszem hiába tudja hogyha ilyen velem emberileg is, akkor jobb a szakítás, de szeretem. Mit tegyek hogy elmúljon?
2022. máj. 20. 15:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nálunk teljesen más a helyzet. Neki semmit nem jelentettem, ebben már biztos vagyok.
2022. máj. 20. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Neki sem én. Ezt irtam.
2022. máj. 20. 17:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm hogy megírtad a történeted, de ismerem annyira, soha többet nem fogom érdekelni, és mondjuk az eszem azt is mondja, a saját érdekemben jobb is ez.
2022. máj. 20. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogd fel úgy hogy te voltál az aki a korrektebb és lelkileg erősebb. Te képes voltál kimondani a szakítást amit a másik gyáva módon nem tett meg. Nem tudom mióta voltatok együtt? Vannak akiknek hosszú évei mennek rá egy ilyen emberre. De a rosszban is mindig a jó oldalát kell nézni (még akkor is ha most nem vagy képes rá). Így legalább tudod hogy milyen ember ő valójában. Ne vedd úgy hogy "kényszerítve" voltál szakításra. Csak annyi történt hogy ő már nem akarta megjavítani ezt a kapcsolatot, neked meg volt annyi eszed hogy akkor lezártad. Te voltál az okosabb. Még mindig jobb mintha még húztátok volna úgy hogy mindketten tudjátok hogy baj van a kapcsolattal. Gondolj a jövődre, és csak pozitívan kezdj el nélküle tervezni. Ne hibáztasd magad, nem érdemes.
2022. máj. 20. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első, nagy szerelmem nem mondta meg, hogy ki szeretne békülni az exével, hanem úgy intézte, hogy meglássam őket egy padon, romantikusan beszélgetve. Szakítottam vele, és rommá törtem. Megértelek, gyászold el, és lépj tovább.
2022. máj. 20. 17:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Minnkinek köszönöm szépen a biztatást, a kedvességet, megértést, és sajnálom, hogy többen is átéltetek hasonlót.
2022. máj. 20. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!