Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerből szakítottam, mert kiprovokálta, és nagyon fáj mert szeretem, mit tegyek?
Meg akartad javítani, de ő nem akarta. Ez miért kényszer?
Ez úgy működik, hogy ha mind a ketten akartok javítani a kapcsolaton, akkor javítotok, ha az egyik nem, akkor szakítás.
Szerintem nem a felelősség rádtolása az, hogy te mondod ki hogy vége.
Ilyen màr nekem is volt.
Aljas szemelét volt velem hideg es kozombos de az istennek sem szakitott volna hanem allandoan abban a hitben tartott, hogy járunk es ez neki kapcsolat.
En teljesen ki voltam az9n akadva hogy amennyiben ő nem akar engem akkor legyen benne annyi hogy azt vállalja is fel ne arra tolja a szakitás felelőssegét aki szeret aki szenved aki egyutt akar lenni aki meg akar javitani mindent.
Szakitson az aki szakitani akar.
Egy ido mulva már olyanokat kerdezhettem tole hogy esetleg te azt akarod hogy en keressek mást lépjek le?
Állandoan ezzel traktáltam. Mikor vegre valahara elkezdte magát felvallalni.
Eleinte annyikat mondott csak higy nem tudja tervez e velem
Aztán olyanokkal ijesztgetett nem jarunk egyutt csak osszejárunk
Aztán szexkapcsolatot akart stb
De kibujt belole vegre az oszinteség.
Azonnal otthagytam es amikor meglatott egy masik pasi luxuskocsijábol kiszállni másnap leesett az álla. Azt mondta hogy szerinte megcsaltam, es beleégett az a kép.
Egybol letagadta miket mondott nekem korabban es azzal jött hogy felesegul is akar venni elete szerelme vagyok stb. Meg a luxuskocsis ugyse szeret engek menjek vissza.
Lezüllött es tonkrement teljesen miattam.
Azota is a másikkal vagyok aki már első naptol ma is többet ad a kapcsolatba tobb erzelmet es beletesz értem apait anyait a mai nap is.
Szívbol sajnálom az exem összes tobbi kovetkező nőjét.
*Ja ezzel csak annyot akartam nekem ugy volt konnyebb lezárni hogy ő sir utánam es nem forditva.
Szoval en kb agyon aláznám, ha tehetném
*Mindegy egyes nap egyre tobb erot adott mikor remego kézzel jött rozsacsokorral hogy ki akar békulni, mikor megakart venni es bevásárolt nekem, mikor egy nyikkanásomra azonnal ugrott mindog es visszairt litániákat is(amig jártunk meg lesz.r a neten is), mikor lattam hogy züllik lefelé es nekem panaszkodja mennyit fogyott miattam, minden ilyentol ugy éreztem MINDEN szenvedést visszakap amit nekem nyújtott.
A baratomat meg nem győzöm dícsérni es felnezni rá hogy ő kapcsolatBAN tesz értem es nem amikor már késő tennie bármit is!!
En is ezt hittem hogy soha az eletben nem fogom tudni már feléleszteni benne ami volt. 3 honapon át (a kapcsolat utolso honapjai)vért izzadtam azért hogy talán vissza tudom hódítani vagy bármi. Es a kegyelemdöfést az adta hogy megkért arra hogy legyunk szexkapcsolatban. Ez kb ugy hatott rám akkor mint a filmekben hogy a háttérben megall a föld is. Sziven ütött. Es 3 honapnyi vértizzadasom után feladtam teljesen azt hogy ő engem valaha is szeretni fog ujra.
Es mekkorát fordult mégis a kocka akkor látott engem ujra értékesnek amikor egy luxuskocsis latta meg bennem az értéket. Hogy hu aztaa milyen nőt veszített ő el. Pedig erre kapcsolatban is rajott már párszor de erre mindig emlekeztetni kellett :(
Egyszeruen ő az a tipus aki elfelejti értékelni a saját párját ha az keznél van. Folyamat éreztetni kell vele azt, hogy nem lehet nyeregben. Es a nő nincs behódolva.
Azt is meg kell mellette gondolni hogy egylátalán kifejezhesd neki az érzelmeid mert azáltal ledegradál mintha becsicskultál volna.
Undorito ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!