Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem ezt érdemled/jobbat/többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ezt érdemled/jobbat/többet érdemelsz szakítási szöveg?

Figyelt kérdés
Pontosan miért is mondják ezt? Mit éreztetek akkor, amikor ilyen szöveggel.szakítottak veletek?
2022. máj. 20. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a válaszom, hogy igazad van.
2022. máj. 20. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én 1X szakítottam ezzel a dumával. Akkor, és ott, igazam volt. Sokkal jobbat érdemelt.
2022. máj. 20. 15:11
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es én nő vagyok, es ez nekem azt jelenti: xarok arra hogy megjavítsuk a kapcsolatot, nem akarok örömöt neked, adja meg más. Nekem ez kb ezt jelenti. A teljes érdektelenséget, de emberileg is.
2022. máj. 20. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem is mondtak ilyet. Ez csak felszínes duma. A "sajnálom"-hoz hasonlítanám, amikor valaki rosszat tett, és ezt mondja, de valojában nem kompenzálja tovább sem. Csak egy elcsépelt szöveg - szerintem.
2022. máj. 20. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy megúszós szakítós szöveg, a konfliktuskerülő emberek sajátja. Rohadt idegesítő, mert az igazi okot nem vállalja fel.
2022. máj. 20. 15:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam ezt, de ő egy (számomra) hibátlan ember volt, én meg egy mentális roncs. Nem akartam, hogy tönkremenjen abba, hogy velem van, és semmi jót nem tudok adni neki.
2022. máj. 20. 15:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezt akkor mondták mikor megcsaltak. Gondolom bántotta a lelkiismeret már ha van olyanja. Mit éreztem? Azt hogy van valami a háttérben. Sejtettem hogy van valakije de ezután már biztos voltam benne. Elég szarul éreztem magam.
2022. máj. 20. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Olcsó duma olcsó emberektől. Nekem ezt akkor mondták, mikor hetekig voltam csalva.
2022. máj. 20. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a másik rossznak érzi magát.

Pl adott egy hű korrekt valaki aki szivet lelkét kiteszi neked, viszont te nem teszed neki ki szived lelked sőt megeshet az is hogy neked más tetszik másba vagy szerelmes. Ilyenkor van egy automatikus reflex" hogy ő olyan jó hozzád hogy valoban egy hasonlo jó társat érdemelne aki szintén kiteszi neki a szívét lelkét.

2022. máj. 20. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem szakítottam még így, meg velem se. Megértem, hogy sokak számára megúszós szöveg, de simán el tudom képzelni, hogy helytálló. Amikor 2 ember elkezd ismerkedni, nyilván nem ismerik egymást. Aztán simán kiderülthet, hogy a másik annyival jobb nálam, hogy jobban jár, ha elengedem. Van annyi önismeretem, hogy tudom, mik azok, amiben már nem fogok annyit változni, amennyit kéne ahhoz, hogy "egy szinten legyek" egy jó emberrel. Pl.,ha valaki nagyon segítőkész, jószívű, mindig magát rakja az utolsó helyre, amellett én nem érezném jól magam, mert nem vagyok zsigerileg bunkó, de mellette annak érezném magam. Pl.szívesen segítek, ha megkérnek, ÉS tudok, ÉS belefér az időmbe, ÉS van rá energiám, de van, aki erőn felül is segít, kérés nélkül, amellett én rossznak érezném magam. Ez csak egy példa, de ha több ilyen van, nem csak azért szakítok, mert én rosszul érezném magam, hanem, mert tényleg azt gondolom, hogy ő jobbat érdemel nálam, szeretném, ha megtalálhatná.
2022. máj. 20. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!