Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párommal harag nélkül mentünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal harag nélkül mentünk külön de szinte majdnem mindennap beszél velem valamilyen formában.Ezt nem akkor kellenne ha el telt jó pár év és max egy-egy mondat ki hogy van stb?

Figyelt kérdés
Fél éve lassan,hogy szakított(pontos ok nem derült ki miért) de vagy az online világban,vagy ha úgy van személyesen meglàt,oda jön,jó kedvűen beszélget velem.Ünnepek,születésnapok stb azt mondom oké egy üzenet belefér ilyenkor. De nála ez picit folyamatos
2022. máj. 7. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak probál meg tartani barátnak
2022. máj. 7. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Nincs nője ill női. Azok szerencsétlenkednek az exekkel csak.
2022. máj. 7. 14:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Jaaj bocsánat nem írtam ki,ő a hölgy :)
2022. máj. 7. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs pasija, vagy olyan aki tetszene neki.
2022. máj. 7. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg hogy otthon a szülei szoktak emlegetni stb. Most mondom mit mondjak... Ő akart menni valamiért
2022. máj. 7. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit olyan, mintha masszív friend zone-os lettél volna nála mindig, de úgy volt vele, hogy ha ilyen jól megvagytok, miért ne próbálhatnátok meg együtt. Azonban rájött, hogy nincs meg a kémia vagy egyszerűen nem tud téged nem barátként szeretni, ezért kilépett és próbálja folytatni a régi, jól bevált friend zone-t.

Ha lángoló szerelem-vonzalom lett volna részéről feléd, akkor nem így viselkedne, hidd el, mert fájna neki látni. Ha meg akarna téged férfiként, újra bepróbálkozna.

2022. máj. 7. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Hmm vannak néha furcsa mondatai vagy ki jelentései pozitív értelemben. Meg lelkiismeret furdolása van a miértet nem tudni. Annyit hozzá tett ne okoljam magamat,tudja hogy sokat adtam,segítettem
2022. máj. 7. 16:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Ilyen szituban picit új ez,előző exeknél ha vége lett akkor nem is beszéltünk a mai napig sem.

Miénk az nagy szerelem volt,ezt láttam rajta is

2022. máj. 7. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Bűntudata van, mellette valószínűleg kedvel mint embert. A probléma, hogy neked nem adta meg az időt hogy továbblépj, szóval még mindig rajta agyalsz.

Nem lesz ebből már semmi, tök mindegy milyen kijelentéseket próbálsz dekódolni és jeleket nézni. Maximum barátnak tekint teljesen, jobb esetben.

Rosszabban - nem ismerjük a helyzetet - sokszor hülyének nézik a másikat és bizonyos dolgokra megtartják az exet, mert kényelmes. Mivel az reménykedik folyamatosan, nem meri otthagyni azt, aki dobta. Így lelki szemetesnek, szórakoztató bohócnak marad meg sokszor.

Azt te érzed jó-e vagy rossz-e ez a baráti kapcsolat, illetve milyen érzéseid vannak. Ha fél éve végig beszéltek, akkor sehol nem vagy még túl rajta, konkrétan el sem kezdted ennek a folyamatát.

2022. máj. 7. 16:57
 10/10 A kérdező kommentje:
9# Az igaz,hogy agyalok sokszor,kérdéseket teszek fel magamba,meg hasonlók ebben a helyzetben. Hülyének néz-e vagy sem nemtudom lehet úgy érzi igen,mert ha épp mond valamit olyankor,normálisan valaszolok,vagy valami.Mindenét össze pakoltam amiket kért is vissza,most hirtelen valamiért nem juttathatom vissza,pedig jó párszor mondtam neki,pedig csak 3 nagyobb szatyornyi.De tételezzük fel,vissza akarna jönni.. bizalom ami eléggé meg ingott.
2022. máj. 7. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!