Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 év után elmúlt a szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év után elmúlt a szerelem, megéri egyáltalán folytatni?

Figyelt kérdés

Első kapcsolata mindkettőnknek és elmúlt a szerelem iránta, már nem vonzódom annyira hozzá mint egykor. Egyre inkább vonzanak más lányok a környezetemben, viszont a megcsalás meg se fordulna a fejemben.

Nagyon szeretem őt, de úgy érzem a teljes életemet nem tudnám leélni mellette.

Nagyon segítőkész, jó lelkű imádnivaló csaj és bármikor mikor végre elhatározásra jutok hogy megteszem mindig vissza hátrálok és még sem vagyok rá képes megtenni, hogy szakítsak, képtelen vagyok megbántani, valamint félek attól, hogyha megtenném megbánnám és onnan már nincs visszaút és soha nem találnék hasonlót akivel boldog lehetnék.

2022. máj. 2. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:
2022. máj. 3. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
"és soha nem találnék hasonlót akivel boldog lehetnék." itt van inkább a gond. Semmi önbecsülésed, így meg pont kibalanszol a csaj :D Szakíts ha nem jó minden téren (mert csak úgy van értelme), szenvedj (mert fogsz, már ha tényleg komoly volt ez), ismerd meg önmagad és tanuld meg szeretni önmagad, és egy másik ember leszel a végére. Ennek így nem sok értelme van, de hát te tudod, de megnyugtatásul mondanám hogy az emberek szerintem 95%-a teljesen idióta a párkapcsolatok terén, még a saját apámra is ezt mondanám aki már 50+-os, és elnézve itt a gyakorin is rengeteg barom van főleg ebben a topicban, szóval ne nagyon itt kérdezgess, mert érdemleges választ nem biztos hogy fogsz kapni. Már csak a párkapcsolati/házas élet szakítás-válás vs örökké együtt statisztikát elnézve is lehet látni hogy komoly gond van ez emberek fejében meg lelkében :D Úgy ugrálnak a kapcsolatok között mint az üregi nyúl, aztán meg állandóan hisztiznek, mert senki sem mer szembenézni saját magával.
2022. máj. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!