Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Első kapcsolat elmúlt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első kapcsolat elmúlt a szerelem de szeretem megfordult a fejemben a szakítás, megtegyem?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk most már együtt a barátnőmmel mindketten 21 évesek vagyunk ez az első kapcsolata mindkettőnknek. Másfél hetente találkozunk általában a távolság miatt. Nagyon fél attól, hogy elveszíthet és ez az elején még jól is esett de mára már kicsit túlzásnak érzem hisz sose adtam neki okot, hogy féljen. Kisebb nagyobb veszekedések persze voltak mint minden kapcsolatban de mindig sikerült megbeszélni minden problémát.

Szeretem őt de úgy érzem a kapcsolatunk már csak a megszokás tartja össze, nem érzem azt iránta mint az elején azt a tűzt azt a szenvedélyt azt a vágyódást. Régebben megfordult a fejemben, hogy szakítok de nem mertem megtenni de most újra előjött. . Eddig nem érdekelt semmilyen lány akármilyen szép és vonzó is volt viszont mostanában egyre inkább megfordul a fejemben, hogyha szembejön velem egy vonzó lány, mi lenne ha...

Fogalmam sincs mit tegyek, félek, hogyha megtenném megbánnám és sose találnék olyan szerető, gondoskodó embert mint ő. Másik részt meg félek, hogyha mellette maradok sok mindenről lemaradok az életben.

2022. ápr. 28. 17:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Itt nem is az "unalmasan" van a hangsúly, hanem már nincs meg az a tűz az a láng és vágy iránta mint azelőtt.

Valahogy nem tudom elképzelni az egész életemet mellette.

2022. ápr. 29. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 akkor nincs mit megbánnod

Folytasd tovább az életed nélküle.

2022. máj. 2. 11:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon bennem van egyfajta félelem és, hogy őszinte legyek fogalmam sincs mi miatt.

Attól, hogy megbánom?

Attól, hogy egyedül maradok?

Attól, hogy egy idő után már nem ezt akarnám?

Fogalmam sincs, hogy mit tegyek...

2022. máj. 2. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elkepzelni vele a jovod, akkor szerintem mar meg is valaszoltad a sajat kerdesed. 21 eves vagy, elotted van meg az elet. Inkabb lennel egy kapcsolatba, ahol nem vagy boldog, mint hogy megadd az eselyt sajat magadnak es a masik felnek is arra, hogy megtalaljatok a megfelelo szemelyt?
2022. máj. 2. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!