Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az mit jelent ha szakítas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha szakítas után csak az idejét bánná, hogy addig velem volt?

Figyelt kérdés

Felmerült a szakítás.

És ez volt a legnagyobb baja hogy elvettem tőle x hónapot.

Mikozben ő a férfi, azaz nem is ketyeg neki biologiai óra.

A legnagyobb baja az ideje lenne ha szakítanánk.

Semmi más nem érdekli, semmi mást nem bánna meg, vagy sajnálna, hanem az idejét sajnálja rám.

#férfiidő
2022. ápr. 28. 15:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha ennyire biztos vagy benne, hogy ő kell, akkor meg ne add fel. Dolgozzatok a ügyön közösen.
2022. ápr. 28. 17:30
 22/28 A kérdező kommentje:

"20 az se jobb, ahol nem kell harcolni küzdeni és magátol jön/alakul minden. Azokkal a szakitás is alakul és jön magátol. Nekem ez a tapasztalatom."

Még nem adtam fel, de arra van dőlve nálam, hogy ezt kell majd engednem.

2022. ápr. 28. 17:35
 23/28 A kérdező kommentje:
*hogy el kell ezt majd engednem
2022. ápr. 28. 17:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Te akarsz szakítani, mert feleségül akar venni, ami még stimmel, csak itt-ott mégsem passzoltok annyira, de még dühösnek sem szabad éreznie magát, mert elbaltázza a szerelmi próbát, pedig az egyetlen kis esélye, hogy félsz, hátha mégsem találsz jobbat? Nem tudom, miben domináns szerinted, hangerő, fizikai erő vagy csak ami a szívén a száján?, de biztos, hogy te vagy a játszmásabb.
2022. ápr. 28. 22:17
 25/28 A kérdező kommentje:

Kontrollmániás, fenyegető, stb

Ebben nem lehet élni hosszabb távon. Visszavett már, alakult, de nem érzem jól ebben magam még most sem.

Amikor nem hozza ezeket, akkor minden jó.

De szerintem hiába az akarat, a változás, alapvetően az marad, aki.

2022. ápr. 28. 22:27
 26/28 anonim ***** válasza:

Amikor velem szakítottak, én is sajnáltam az időmet, mert csak egy életem van. Mi ebben a gáz szerinted? Nagyon szerettem az illetőt, pont ezért éreztem úgy, bárcsak inkább ne is találkoztunk volna, mert így egy hatalmas darabot elvitt belőlem, ami marha igazságtalan, hiszen tessék, nem is kell neki. Persze aki hű-de-bölcs, mert már nem szerelmes, mondhatja, hogy semmi nincs hiábavaló, mert tanulunk belőle és ami már volt, azt nem vehetik el, de akkor jóval nagyobb volt a fájdalom és a tehetetlen düh, hogy nem úgy alakult, ahogy akartam, reméltem, mint a nyereség a szép emlékekkel. Ha már idővel elmúlik, mert semmi nem fájhat örökké, akkor lehet, majd másképp gondolja.

Persze, félelmetes, hogy ez eddig a legjobb, amit ismertél és most válaszd helyette az ismeretlent, ahol senki nem ígért neked semmit. Még az is lehet, örökre egyedül leszel vagy belesodródsz egy rosszabba? Nincs varázsgömb, ami megmondja.

És mindenki az marad, aki és ahogy öregszik majd rosszabb lesz ő is, te is. Ideig-óráig elég csak az akarat. Szerintem te nem őt szereted, hanem azt, hogy szeretve vagy és hogy ki lehetnél mellette, mert ilyen is van. Azért tudod ennyire mérlegelve nézni kívülről, hogy mi jó neked és mi nem. Ha szeretnéd, akármilyen nehéz ember akárhány hibával, olyan megoldáson gondolkoznál, ahol továbbra is tiéd marad. De írtad is, hogy neked a terveid a fontosabbak.

2022. ápr. 29. 07:20
 27/28 anonim ***** válasza:

"Kontrollmániás, fenyegető, stb"

Ha nem jó neked vele, hamar fejezd be a kapcsolatot, magad miatt.

2022. ápr. 29. 16:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha az akiről írsz, olyan domináns mint akivel én voltam,azonnal felejtsd el! Uolyan voltam,mint te: csak kölcsönösségben tudok kiegyensúlyozottan egy kapcsolatban létezni, kiállok önmagamért, a kompromisszum nem gond, sőt! Akivel voltam ő észrevétlen, apránként akart lenyomni, amikor szóvá tettem, visszavett,majd a helyzeteket úgy alakította, konkrétan érzelmi manipulációval, hogy mindig az legyen amit ő akart! A vége az lett, hogy szakításnál azt mondta megbánta hogy összejött velem,elazarolta rám a drága, fontos idejét! Azt kérdezten: szerinted ikyen alapon én nem? Mégsem jutott eszembe hogy az akivel x idrig voltam, energiát, érzelmeket, bizalmat tettem a kapcsolatba, annak felhozzam hogy jaj bánom az időt amit rád szántam. Ez a legallja aki ilyet mond, és egy egoista majom, ugyanis a másik fél időt szánt rá, viszont normális embernek eszébe sem jut ez, hiszen örömmel adta az idejét a másiknak, viszont a személyisegzavarosoknak (kifejezetten a nárcisztikusoknak) ez az a kategória, hogy bánja azt az időt amit sikertelenül áldozott arra, hogy a bábjává tegyen. Úgyhogy lépj le, hagyd ott de sürgősen!
2022. ápr. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.