Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az mit jelent ha szakítas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha szakítas után csak az idejét bánná, hogy addig velem volt?

Figyelt kérdés

Felmerült a szakítás.

És ez volt a legnagyobb baja hogy elvettem tőle x hónapot.

Mikozben ő a férfi, azaz nem is ketyeg neki biologiai óra.

A legnagyobb baja az ideje lenne ha szakítanánk.

Semmi más nem érdekli, semmi mást nem bánna meg, vagy sajnálna, hanem az idejét sajnálja rám.

#férfiidő
2022. ápr. 28. 15:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Az életben bármiből lehet akármennyid ha teszel érte. De időd az sosem lesz több.
2022. ápr. 28. 15:08
 2/28 A kérdező kommentje:

Rám vonatkoztatva mit jelenthet?

Nem is szeret/szeretett akkor?

Nekem szakitás után nem az időm lenne a bajom annak ellenére higy nekem viszont lehetne az mert biologiai órám van, hanem szakitással a meg nem valosult terveim lennének a legnagyobb bajom.hogy mennyi mindent akartam még vele de már nem lehet mert vége

2022. ápr. 28. 15:10
 3/28 A kérdező kommentje:

Nála a baj szakitással az elveszett ideje

Nálam a baj a szakitással a meg nem valosult tervek

2022. ápr. 28. 15:12
 4/28 A kérdező kommentje:
Plusz mással meg sem tudnám élni azokat a terveim, mert más nem olyan mint ő. Tehat amiket en szakitassal bukok, az massal sem fog visszajönni.
2022. ápr. 28. 15:14
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha azt nézed, a terveidet mással is meg tudod valósítani, ha lesz még rá időd. Végső soron, mindig az a legnagyobb gond, hogy az ember kifogy az időből.

Egyébként ezt ne úgy értsd, hogy rád sajnálja az idejét. Hanem azt, hogyha szakítotok, akkor x hónap az életéből ment a kukába eredménytelenül. Már ha azt nézzük, hogy a cél egy boldog párkapcsolat lenne.

2022. ápr. 28. 15:17
 6/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem jelent semmit. Mit kellene mondania?

Nyilván jól érezte magát, jól esett a közelséged, a szex stb., de felesleges volt az együtt töltött idő, ha x hónap után szakítotok. A te vele töltött időd is, ha szakítotok, akkor te is így fogod gondolni.

2022. ápr. 28. 15:18
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ha felmerült a szakítás, akkor valami csak nem oké. Ilyenkor nem azt kell sajnálni, hogy pedig miket tehettem volna meg vele.
2022. ápr. 28. 15:18
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

A te megvalósulatlan terveid és az ő ideje között nyugodtan egyenlőség jelet tehetsz!

Miért ez a legnagyobb problémád? Inkább keresd az okokat, hogy miért jutottatok idáig.

2022. ápr. 28. 15:34
 9/28 A kérdező kommentje:

Mert mással nem tudom azokat a terveimet megvalositani amiket vele. Az ő egyénisége kell hozzá. Mással ugyanaz nem lenne olyan.

Igazábol azt sem értem ezt jot vagy rosszat jelent, ha az elveszett idejét sajnálná, akkor az azt jelenti, nem pár honapot akart csak velem lenni? Azaz hosszu távra tervezne tervezett volna velem? De akkor inkabb örülhetne hogy nem pár évét vittem/viszem el.

A szakítás okát azt értem nagyjából.dióhéjban dominálna rajtam én meg nem hagyom magam, nem vagyok alárendelt típus.sőt lehetetlen is neki megfelelni.túlságosan beszabályozna stb. Ezért kérdéses a kaocsolat működőképessége is. Idővel kiderül képes e hozzám alkalmazkodni vagy nem.sokszor már feladom. Illetve nem tolerálom. Olyankor van nyitva az ajtó, olyankor állunk szakítás szélén.

2022. ápr. 28. 15:50
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint vele sem tudnád megvalósítani a terveidet. Inkább az van, hogy te elképzeltél valamit, de nem passzol bele, nem olyan, amilyennek te szeretnéd, hogy legyen.
2022. ápr. 28. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!