Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi miatt szakítottatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt szakítottatok a pártokkal vagy ő veletek?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 22. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Az első kapcsolatom. Bevallotta hogy más nőkre vágyik, miközben végignézte hogy minden erőmmel alárendeltem magam, teszek a kapcsolatért, rossz volt a szex, még terapeutához is elmentem, mert én barom at hittem velem van a baj.

Eltűrtem hogy fele annyi dolgot nem kaptam vissza tőle érzelmileg amit én megadtam neki. Sosem bókolt, fejezte ki hogy szeret, szép vagyok...tudnám még sorolni. Nagyon fájt, mert annyira akartam hogy jó legyen, olyan kedves voltam. Az utolsó hónapban elmart maga mellől, egyik ismerősömet hívta el találkozni a hátam mögött, persze kimagyarázta

Amikor szakítottam, ment a sírás, majd megsajnáltam. Adtam szünetet, eltelt 10 nap, nem keresett. Nekem ez azt mutatta, ez már végérvényesen elhalt dolog. Persze még ő volt felháborodva. Kiraktam. 21 vagyok, nem akartam megalkudni olyan mellett aki sosem szeretett igazán.

Friss még, két hónapja volt, de nem hiányzik. Jól döntöttem, és rá kellett jöjjek hogy nem voltam szerelmes

2022. ápr. 22. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Anyám helyett anyám akart lenni, ráébredtem, hogy kihasznál, így lapát lett a vége.
2022. ápr. 22. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Első baratomnal o szakitott velem mert szerinte fiatal voltam hozzá, 4 év volt köztünk..

2.nal én vele mert megcsalt

2022. ápr. 22. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen lett saját magára és a környezetére is. Folyamatosan kontroll alatt akart tartani. Az tette be a kiskaput, amikor 4 napig nem zuhanyzott... Ennek fél éve, de még mindig könyörög. Persze... Ő semmiben se hibás.
2022. ápr. 22. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közös nem volt bennünk
2022. ápr. 22. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudtam, ha én nem szakítok, ő fog dobni. Nem bírtam a bizonytalanságot. Nem először dobott volna és rájöttem, hogy még egyszer nem bírnám ki, úgyhogy szakítottam. De igazából ő szakított, csak megelőztem.
2022. ápr. 23. 00:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Én azért szakítottam, mert fiatal voltam (22, de már majdnem 23 éves), és nem kötött minket semmi sem össze (szerencsére még nem volt se eljegyzés, se gyerek, se közös vagyon, még csak együtt se laktunk (bár voltak nála cuccaim, mert péntektől vasárnapig nála voltam)). Szóval e kettő miatt megtehettem, hogy minden gond nélkül szakítsak. A szakítóok pedig ennyi volt, semmi több: részemről elmúlt a szerelem. 3 évet jártunk.

De évek teltek el azóta, most volt a 3. évfordulóm a jelenlegi párommal, akivel szakítás után fél évvel összejöttem.

2022. ápr. 23. 03:36
 8/12 anonim válasza:
hm.igaz,hogy nem ő volt az első kapcsolatom,de mondhatom azt,hogy ő volt az első komoly kapcsolatom,hiszen az egyiknél túl fiatal voltam egy barát hoz és a szüleim nem engedték.de ez a kapcsolat amiben nem is olyan régen benne voltam,az az inkább fél évvel ezelőt,hogy pontositsak sokkal másabb volt mivel,hogy szerettem őt,nem is tudnám elmondani hogy ennyire és még mindig szeretem,de az nem elég ha a másik fél nem..Mint minden kapcsolatban voltak veszekedések,nos nálunk se volt külömbség az első pár hónapba úgy körül belül egész nyáron minden rendben volt,igaz őssze őssze vesztünk de valahogy mindig kibékültünk mert hát én is szerettem és még akkor ő is,tudtommal…aztán megjött az őssz és mintha ezzel az egy évszaknak vagy csak a hónapokkal még én se tudom valami baj lett volna,mivel augusztusban,szeptemberben és még októberben is egyre és egyre több volt a veszekedés,és nem is a veszekedés inkább csak anyi volt hogy ő maga fogta magát és eltünk,nem irt,nem hivott,pedig fent volt messengeren vagy küldött snepet,ésmégse volt 1 perce hogy írjon..persze ez nekem fájt,de aztán volt olyan is hogy én is megcsináltam vele ugyan ezeket,mert úgy voltam vele ha ő is megcsinálhassa én is..de aztán ahogy eljött mindrn,és hogyan fel évesek kelet volna legyünk úgy hirtelen szakitottunk.vagyis inkább ő szakitott velem,nem én vele…az úgy volt,hogy én suliba voltam és persze ő nekem nem irt reggel,és egész nap sem,én irtam neki de megse nézte pedig fent volt,és persze amilyen én voltam fogtam magam és iskola után lementem,hozza..mikor bementem hozzájuk úgy vettem észre hogy nem tetszett neki hogy megint ott vagyok de ez engem anyira nem izgatott..aztán eddig még nem volt semmi baj,adig amíg nem kellet volna haza menjek…és ott a kapuba,beszélgettünk aztán meg megkerdezte hogy halottam fakulo érzelmekről, ezt persze nem értettem hogy mire érti ezért rá kérdeztem és arra szemembe megmondta hogy már nem szeretlek,és nekem ott tört őssze a világ,mert nekem fájt és meg mindig ,de neki nem…és igen ez volt az ami ugymond végett vezet a kapcsolatunknak,ez volt fél kerek éve
2022. ápr. 23. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Chatelgetett az ex pasijaval amikor mi néha vitatkoztunk😂
2022. ápr. 26. 04:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Megcsalt. 2x is.
2022. ápr. 26. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!