Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hm. Az első kapcsolatom. Bevallotta hogy más nőkre vágyik, miközben végignézte hogy minden erőmmel alárendeltem magam, teszek a kapcsolatért, rossz volt a szex, még terapeutához is elmentem, mert én barom at hittem velem van a baj.
Eltűrtem hogy fele annyi dolgot nem kaptam vissza tőle érzelmileg amit én megadtam neki. Sosem bókolt, fejezte ki hogy szeret, szép vagyok...tudnám még sorolni. Nagyon fájt, mert annyira akartam hogy jó legyen, olyan kedves voltam. Az utolsó hónapban elmart maga mellől, egyik ismerősömet hívta el találkozni a hátam mögött, persze kimagyarázta
Amikor szakítottam, ment a sírás, majd megsajnáltam. Adtam szünetet, eltelt 10 nap, nem keresett. Nekem ez azt mutatta, ez már végérvényesen elhalt dolog. Persze még ő volt felháborodva. Kiraktam. 21 vagyok, nem akartam megalkudni olyan mellett aki sosem szeretett igazán.
Friss még, két hónapja volt, de nem hiányzik. Jól döntöttem, és rá kellett jöjjek hogy nem voltam szerelmes
Első baratomnal o szakitott velem mert szerinte fiatal voltam hozzá, 4 év volt köztünk..
2.nal én vele mert megcsalt
Én azért szakítottam, mert fiatal voltam (22, de már majdnem 23 éves), és nem kötött minket semmi sem össze (szerencsére még nem volt se eljegyzés, se gyerek, se közös vagyon, még csak együtt se laktunk (bár voltak nála cuccaim, mert péntektől vasárnapig nála voltam)). Szóval e kettő miatt megtehettem, hogy minden gond nélkül szakítsak. A szakítóok pedig ennyi volt, semmi több: részemről elmúlt a szerelem. 3 évet jártunk.
De évek teltek el azóta, most volt a 3. évfordulóm a jelenlegi párommal, akivel szakítás után fél évvel összejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!