Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk! Ha a volt kavarásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a volt kavarásotok újra felbukkanna az életetekben, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Tavaly sokat önkénteskedtem egy vidéki menhelyen. Jó kis csapat rázódott össze, hamar beilleszkedtem. Egy sráccal kavarni kezdtünk, volt szó kapcsolatról is, de nem lett semmi komoly. Ha jól tudom, barátnője is lett azóta, de ez nem 100%. (Nekem ő továbbra sem teljesen közömbös, de ez nyilván az én bajom, ezen túl vagyok/leszek.)

Nyáron szívesen visszamennék oda az állatok miatt, a segítség érzése miatt és az ott szerzett barátok miatt, de több, mint valószínű, hogy a srác is ott lenne és találkoznánk is.

Nem szeretném, hogy úgy érezze, hogy miatta megyek, és azt se, hogy a felbukkanásom a barátnőjével való kapcsolatot befolyásolja (tudom, hogy én sem voltam neki közömbös anno).

A többiek miatt viszont szívesen mennék, nem szeretnék velük egyetlen ember miatt nem találkozni, és az ottani élményektől magamat egy ilyen miatt megfosztani.

Ti mit tennétek a helyemben, mennétek vagy nem? Vagy egyszerűen ilyenkor jobb kimaradni, nem kavarni a múltban?

A srác helyében mit szólnátok?

2022. ápr. 15. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Én mennék
Én nem mennék
8 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak kizárólag benned játszódik le. Őt már nem érdekled, ha barátnője van.

Ha találkoztok, egyszerű kolléga. A közös téma a munka és egyebek. Akár a barátnőjével is.

2022. ápr. 17. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell tanulnod intelligensen kezelni az élethelyzeteket.

Menj el, dolgozz, érezd jól magad. A srác a munkatársad, más nem kapcsol össze vele.

Ki tudja, talán ott te is rátalálsz az igazira.

2022. ápr. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!