Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz végre jobb?
Figyelt kérdés
Szó szerint egyik napról a màsikra elhagyott.
30fele vagyunk közelebb én vele képzeltem el a hàtra levő életem.
Persze voltak gondok veszekedések de én akkor is mindig szerettem és szeretem a mai napig
Folyamatosan rà gondolok folyamatosan hiànyzik pedig ma van 4 hónapja.
Elegem van hogy ennyire fàj hogy mai napig többször sírógörcsöt kapok.
Folyamatosan próbàlom lefoglalni magam de vannak olyan napok hogy annyira fàj az egész hogy csak rohanok haza és nézek ki a fejemből meg sírok.
2022. ápr. 12. 15:59
1/8 anonim 

válasza:

Azt megmondani, hogy mikor lesz jobb lehetetlen. Sok dologtól függ egy ilyen trauma feldolgozása. Az együtt töltött idő hosszától, a lelki alkattól, mennyire tudod magad elfoglalni, áll-e melletted valaki stb. Én már megbarátkoztam azzal, hogy valószínűleg sosem fog sikerülni teljesen feldolgozni pedig már 4 éve történt. Örök seb ami kb bármikor felszakadhat. Esetleg egy új kapcsolat lehet az ami képes betölteni az űrt, de nem szabad siettetni, mert magaddal is meg a másik emberrel is kiszúrsz. Türelem, nem lesz örökké ekkora a fájdalmad. Idővel lanyhul majd.
2/8 anonim 

válasza:

Írd ki magadból a fájdalmat úgy, mintha egy levelet írnál az exednek. Fogalmazd meg, mit érzel, és írd le a felmerülő összes gondolatodat. Ez a módszer már sokaknak segített.
3/8 anonim 

válasza:

Idő, és ha újra szerelmes leszel. Nekem is volt ilyen, szerencsére eltelt már 3 év.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyik napról a màsikra szó szerint elhagyott.
3 év
2022. ápr. 13. 15:17
7/8 dregor 

válasza:

De volt valami indok legalább? Vagy csak közölte hogy ennyi volt és elment?
8/8 anonim 

válasza:

Azt mondod indok nélkül. Hidd el nekem, hogy nem lenne könnyebb akkor sem ha valami közhelyes baromsággal megindokolta volna. Persze ha van indoklás azt követhetné önreflexió és legalább lenne esélyed, hogy a legközelebbi kapcsolatba esetleg ne kövesd el ugyanazon hibát. Nem lesz könnyű így túljutni a dolgon, de hidd el, hogy gyorsabban magadra találsz, mint gondolnád. Ehhez elengedhetetlen az, hogy lefoglald magad, emberek közt legyél, megakadályozva az agyalást. Nem tudom mennyi idős vagy, de biztos, hogy nem ez a 3 év fogja meghatározni a további életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!