Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz ez végre jobb?
Egyetértek az első válaszolóval,az idő majd segíteni fog. Amit most érzel,az azért van,mert talán kis időt kellett volna hagyni magadnak, míg gyógyul a szíved és a lelked. Hamar beleugrottál egy új kapcsolatba.Örülj neki tényleg, hogy van valaki,akivel jól érzed magad.Ennyi elég, majd alakul a kapcsolatotok :)
A múltat hagyd!
Köszönöm a válaszaitokat! Első, gratulálok!:) Egyébként szerelemből házasodtál, illetve szereted a mostani párod? Elhiszem, hogy kísért, hiszen rövid idő telt el azóta.A babát terveztétek ilyen hamar, vagy csak így alakult?
Igen, tényleg hamar beleugrottam egy új kapcsolatba, ez egy tudatos döntés volt részemről, úgy éreztem, annyira megviselne- nem is az egyedüllét, hanem az ő hiánya-, hogy belebolondulnék, ha valaki nem lenne mellettem, kicsit elvonva a figyelmem a múltról.
Első vagyok.
2014 áprilisában jöttünk össze a férjemmel, 2015 elején házasodtunk össze. A volt barátom után meggajdultam, tudom nem szép de én sem akartam egyedül maradni, kíméletesen mondva "kerestem" aki kárpótol, mindig kellett valaki mellém. Alvásból üvöltve ébredtem, egész nap sírtam, szó szerint olyan voltam mint egy depressziós zombi, azt hittem belehalok a fájdalomba, még a nevét is fájt kimondanom. De mikor találkoztam a férjemmel, ez megváltozott. Jó a humora, sokat jártunk szórakozni, és igen, becsúszott a baba, pedig 2 orvos is azt diagnosztizálta hogy nem lehet gyerekem. Nem volt kérdés hogy megtartjuk e. Viszont apuka elég laza azóta is, szórakozni jár, nem tölt elég minőségi időt a kicsivel és mi is eltávolodtunk. Nem kerek a házasságunk. :( Lehet azért gondolok még mindig sokat az exre.
Szerintem is hagyd a múltat, elhiszem hogy nehéz, viszont ahogy írtad neki mindegy hogy együtt vagy külön, viszont ennyi idő után jó lett volna ha egy szinttel feljebb emeltétek volna a kapcsolatotokat, gyűrű vagy összeköltözés vagy valami. Nem tartott sehova a kapcsolatotok. Fura dolog ez, fogalma sincs az embernek miért ragaszkodik a rosszhoz, vagy a monoton dolgokhoz. Az jó hogy 200 km a távolság köztetek, kicsi az esélye hogy összefussatok valahol. Viszont 5 év az 5 év, remélem nem fog addig tartani a feldolgozása mint nekem, próbálj ne visszafelé tekinteni hanem csakis előre, ha pedig nem a mostani párod az igazi, akkor is csak előre nézz!! :)
Sajnálom, hogy nem az igazi a kapcsolatotok:( Nem próbáltál beszélni vele erről? Nyilván ha többet foglalkozna veletek, akkor kevésbé lenne rád hatással a múlt.
Igen , igazad van...Eddig is nagy volt a kísértés, de ha 3 hónapig kibírtam,hogy ne keressem, talán már ezután is ki fogom, remélem egyre könnyebb lesz..csak néha vannak mélypontjaim, de próbálok erős maradni. Ráadásul az a durva, hogy elég dekoratív vagyok, + nem vagyok egy hárpia, jó a természetem, mindenkivel viszonylag könnyen megtalálom a közös hangot, elég sokan próbálkoznak, elég jó pasik is...és csak az exemet keresem mindenkiben, annak ellenére, h gyakorlatilag egy életképtelen senki-___- majdcsak egyszer vég lesz ennek is, remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!