Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sürgetnek?
Figyelt kérdés
2 hete, előzmények nélküli szakításban volt részem, 1 évet voltunk együtt. Olyan sok dolgot zúďított rám a másik, hogy azokból egy is sok. Pl végig csalt, hazudozott, hitegetett, manipulált. Ezeket így a szemembe is mondta. Én még most is érzelmi sokkban vagyok, de nem is a szakítás miatt (mert ilyen emberért nem kár) hanem ahogy mindezt előadta! Soha nem ártottam neki, emberileg padlót fogtam a stílusától ahogy szakított. A környezetem meg sürget, hogy legyek már túl rajta. Miert nem értik meg, hogy ez a szakítás ez kb megalázó, és méltatlan volt nekem emberileg. Miért sürgetnek, hogy legyek jobban, hagyjam a fenébe, stb?2022. ápr. 10. 20:04
1/12 anonim válasza:
mert nem megértő, támogató a környezeted
2/12 Noren1989 válasza:
Valszeg eléggé làtszik rajtad a szomorkodàs, viszont ezt vajmi kevés eq-val sikerült kezelni a részükről.
3/12 A kérdező kommentje:
Semmi szomorúság nincs rajtam, ugyanúgy teszem a dolgaim, az érzelmi sokk miatt még sírni sem tudtam. Ez emberileg olyan szinten kegyetlen volt, hogy azt senkinek nem kívánom.
2022. ápr. 10. 20:17
4/12 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy beszélek róla, kibeszélem magamból, de erre meg hogy legyek már túl rajta.
2022. ápr. 10. 20:18
5/12 Noren1989 válasza:
Szerintem akkor itt a környezeteddel lesz vmi gond...a pasidat is ismerték?
6/12 A kérdező kommentje:
Volt aki igen, és voltak akik csak tudtak róla. De ez miért számít? Sürgetnek, és mintha elvárás lenne, előírás, hogy emberileg megaláztak, mit foglalkozok vele? Valami hihetetlen ez is.
2022. ápr. 10. 20:30
7/12 anonim válasza:
Nem túk megértőek, nem veled vana a gond, sokan erzeketlenek a masik problémájára. Nekem emlekszem egy hónapja halhatott meg az anyukám, mikor számonkértek hogy mit szomorkodok annyit, el kellene engednem.. De nem sírtam meg semmi, nem sajnáltattam magam, erre volt aki azt mondta, hogy Hát mindenki meghal (!) Nagy vígasz. :)) Akkor is nem értették meg, hogy nekem ehhez idő kell mire feldolgozom, de hátnem úgy tünt mint akik értik.
8/12 anonim válasza:
Igen mivel erről beszélsz, ők már unják valószínű a témát. Pedig jobb ha beszél róla az ember a pszichológusok is azt mondják, mert gyorsítja a gyógyulasi folamatot a traumát szenvedetteknél. Sajnálom a barátaid nem érzik át a történteket.
9/12 A kérdező kommentje:
7-es, sajnálom. Valóban olyan, mintha valami szabály lenne arra, hogy mit mennyi idő után kell feldolgozni, aztán csodálkoznak miert van annyi mentálisan beteg ember. Mindenkinek van egy tempója erzelmileg, lelkileg, és ha valaki nem csak felszínesen akar elenhedni valamit, ahhoz idő kell, az pedig kizárólag a személyiségtől, az egyéntől függ. De felszínesen feldolgozni valamit, az visszaüthet. Már otttartok,inkább megoldom egymagam, minthogy elvárás legyen hogy na lépj már túl rajta. Köszi, akkor inkább elmondom a kutyámnak a gondolataim, érzéseim. Ő nem sürget, és megértő 🙂
2022. ápr. 10. 20:38
10/12 anonim válasza:
Sokan ugy gondolják hogy a sajnálat csak rosszabbat tesz.
Exemnek 7 eves kaocsolata szűnt meg elottem, amitől padlon volt es mai napig ki volt azon akadva hogy a szülei csak legyintettek rá majd lesz más, meg szedje már magát össze, ne nyivakoljon. Es ezzel el is intézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!