Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha meg se kédezte miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg se kédezte miért szakítok, akkor nem is szeretett?

Figyelt kérdés
Mérges lett és elköszönt. Nagyjából így reagált a szakítasomra. Én vagyok a nő.
2022. ápr. 6. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze a kettő.
2022. ápr. 6. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán ő is tudta, hogy probléma van, de gondolta majd közösen megbeszélitek, amint meg szembesült, hogy te már feladnád, csak elfogta a csalódottság és beletörődött. De rengeteg más oka is lehet, kérdezdd meg őt, más úgysem tudja jobban.
2022. ápr. 6. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Megsértetted az egóját, mert te szakítottál vele. Gondolom ezért nem érdekelte a magyarázat. Majd ha egy kicsit lenyugszik, lehet hogy megkérdezi hogy miért. De gondolom ő is tudja, hogy gondok voltak a kapcsolatotokkal.
2022. ápr. 6. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor jobb érzéssel hagynád el, ha még szeretett, vagy milyen jelentősége van annak, hogy nem mondhattad el a kapcsolati záróbeszéded?

Egy biztos, azután, hogy kidobtad, már nem sok jelentősége van annak, hogy szerinted miként kellett volna korábban éreznie, vagy hogyan kellett volna erre reagálnia.

Örülj inkább, hogy egyszerűen megszabadultál tőle.

2022. ápr. 6. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én se kérdezném meg, nem érdekelne hogy mit hazudozol össze
2022. ápr. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!