Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal. Nagyon rosszul érzem magam, mit tehetnék? Több lent.
Az elején még szerettem, de aztán fokozatosan elkezdtem kiszeretni belőle, ma jutottam el arra, hogy egyáltalán nem szeretem úgy, mint ahogy Ő engem. Szakítottam vele. Nagyon rossz érzés Őt így “látni”, de ez volt helyes. Én úgy gondolom, hogy jól cselekedtem, mert esély adtam
neki arra, hogy találjon egy olyan lányt, akivel ugyanúgy szeretik egymást. Én Őt szeretném igazán boldognak látni, és az élete része maradni. Mondta is, hogy maradjak mellette, mondtam, hogy:”Rendben.”
Én a legjobbat szeretném neki.
Holnap találkozunk.
Egyszóval én jót szeretnék neki, mégis rosszul érzem magam, de olyannyira nem szerettem már, hogy nem is sírok.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Ez mióta szexuális kategória?
Ha nem szeretted akk jól tetted h nem hülyítetted tovább, és szakítottál vele. Így lehet olyan lánnyal aki igazán szeretheti majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!