Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már olyannal, aki szeretett titeket és veletek képzelte el a jövőt? Mi volt az indok?
Mai világban, amikor olyan nehéz párt találni, miért hagy el valaki így egy embert?
Csak kíváncsi vagyok, nem vagyok ilyen helyzetben.
Elmúlt a szerelem
Illetve jött jobb
En akarhogy erolkodtem, szivesebben kepzeltem el a teljes bizonytalansagot, mint az eletem vele.
Nagyon aranyos, jofej, velem egy hullamhosszon levo ferfi volt. Az anyukajat imadtam. Egyedul elt a csaladi oroksegben szolovel, almaim elete lett volna. De az eszemmel vonzodtam. Nekem az nem kell.
Az, hogy valaki veled képzeli el a jövőjét, még nem biztos, hogy tesz is érte. Exem is állította, hogy velem képzeli el a jövőjét, de valós lépéseket csak én tettem érte, és belefáradtam. Persze ha valami nem sikerült, akkor okoskodni tudott, de neki derogált felkelni a TV elől, és cselekedni. Egy idő után úgy éreztem magam, mintha egy másik anya óriásbébijét kellene nevelnem.
A szeretetet amúgy sokan összekeverik a birtoklási vággyal. Exem szintén váltig állította, hogy feltétel nélkül szeret, de ha pl. egyszer-kétszer nemet mertem mondani a szexre, sértődötten elfordult, duzzogott, sokszor a hangját is felemelte. Na tessék, a feltétlen nélküli szeretet.
Ha csak annyi van, hogy nagyon szeret, de nem is tud szeretni, akkor lépni kell.
Minden barátnőmet úgy hagytam el, hogy ő még szeretett. Nem kellenek nagy összeveszések egy szakítshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!