Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már olyannal, aki szeretett titeket és veletek képzelte el a jövőt? Mi volt az indok?
Mai világban, amikor olyan nehéz párt találni, miért hagy el valaki így egy embert?
Csak kíváncsi vagyok, nem vagyok ilyen helyzetben.
"Szerintem nem egyeznek az igényeink" - mert nem feküüdtem be mellé az ágyba simogatni, mikor egy hét múlva vizsgázom, ami kell az előléptetésemhez, meg beköltöztek hozzánk a csótányok, ezért megkértem, hogy ha eszik, utána söpörje fel maga után a morzsát az asztalról meg a földről, és mossa el a tányért.
Na, ez már sok volt.
Először kurvára fájt, meg dühített az is, hogy nekem kellene elköltöznöm innen, ahol a fél utcát név szerint ismerem? Aztán lenyugodtam, végiggondoltam, hogy mehetek egy csótánymentes lakásba, és eldöntöttem, hogy nem keresem többet, és próbálom elengedni azt az álmot, hogy hozzámennék, igazából jót tett nekem, hogy kidobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!