Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már olyannal, aki szeretett titeket és veletek képzelte el a jövőt? Mi volt az indok?

Figyelt kérdés

Mai világban, amikor olyan nehéz párt találni, miért hagy el valaki így egy embert?

Csak kíváncsi vagyok, nem vagyok ilyen helyzetben.

2021. máj. 29. 20:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont most engedtem el egy ilyet. Egyszerűen nem tudtem elképzelni többet vele, nem volt meg a kémia.
2021. máj. 30. 05:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Megfulladtam mellette. Egyfolytában velem akart lenni, ha dolgoztam, minden szünetben hívni kellett, még aludni is úgy tudott, hogy szinte körbefont. Egyszer lemerült a mobilom, nem ért el. Mire hazaértem, pánikrohamig hergelte magát, azt hittem ott hal meg. De akkor már nehéz volt sajnálni, inkább végtelenül idegesített, hogy egy ilyen apróságból ekkora cirkusz van megint. Akkor már sokszor csak úgy beültem a wc-re, hogy nyugtom legyen pár percig. De ilyenkor is jött kopogni, hogy jól vagy? Túl sok volt, túl nyomasztó. Hónapokig csak azért nem szakítottam, mert féltem a reakciójától. De addigra minden érzelmem elmúlt már. A végén annyira szenvedtem, hogy úgy voltam vele, az se érdekel, ha öngyilkos lesz, csak legyen vége. Tudom, hogy ezt így durva leírni. De ez van.

Szakításkor természetesen be is vetette a zsarolást, hogy megöli magát. 4 vagy 5 órán át lelkiztem vele, mire belátta, hogy semmivel se tud meggyőzni, mindenképpen elhagyom.

2021. máj. 30. 07:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretett engem, én is szerettem Őt, de a jövőképünk olyan szinten távol állt egymástól, hogy még kompromisszum sem létezett. Ő hitt abban, hogy majd megoldjuk, én képes voltam nem elsiklani az ilyen "problémák" felett a rózsaszín köd ellenére, így fájdalmasan, de egyetértésben elváltak útjaink.
2021. máj. 30. 20:03
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
13-as, tudnál mesélni? :)
2021. máj. 30. 20:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mire vagy kiváncsi? :)
2021. máj. 30. 20:51
 16/26 anonim ***** válasza:

Ami részemről ok volt: a volt barátom gyakorlatilag depressziós tüneteket produkált, de szakember szerint nem volt az. Elképesztően elhanyagolta magát (nem zuhanyzott napokig), mindig halogatott, ebből rengeteg feszültség volt, pl soha nem készült időben a vizsgákra mindennel kicsúszott a határidőből és összeszorított fenékkel vártuk hogy vajon megbukik e a tárgyból vagy elfogadják neki.. az utolsó hónapokban már ha átmentem hozzá nem foglalkozott velem, akkor nem is volt kedvem átjárni. Nálam az i-re a pont az volt hogy mindenre azt mondta hogy nem tudom. Aki nem akarja azt nem lehet megmenteni, pedig én bármit megtettem volna h működjön a kapcsolat.

A részéről: zavarták a hangulatingadozásaim, hogy instabil és érzelmileg labilis vagyok, hogy “mindig van valami”.

2021. máj. 31. 15:36
 17/26 anonim ***** válasza:

Ő szeret oké, és? Essek hasra? Hogyha szeret, de egyébként magasról tesz a fejemre, akkor mit csináljak?

Igen, szakítok és inkább élek egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol szeretnek ugyan, de a haverok azért mégis fontosabbak, és amikor ott vannak, akkor meg tahóskodik.

2021. jún. 1. 10:25
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerettük egymás, mindketten éreztük hogy nagyon más (jó értelemben) ez a kapcsolat az exeinkhez képest, viszont a volt barátom nulla energiát nem fektetett abba, hogy ne kopjon a kapcsolatunk, (egy 2 évig tartó kapcsolat volt, szóval lehet ezt vehettem volna jelnek, hogy ami olyan szuper az nem kezd 1,5 év után ellaposodni, de már mindegy) illetve hogy csiszolodjunk egymáshoz hogy működjön az összekötözés, stb. Én nagyon igyekeztem, viszont az ő passzivitása mellet teperésnek tűnt amit én csináltam és ez idegesítette.
2021. jún. 1. 13:30
 19/26 anonim ***** válasza:
18-as. Mit értesz teperés alatt?
2021. jún. 1. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:
Az egyik fő gond az volt hogy én szeretem megbeszélni a dolgokat, ő viszont mindig elzarkozott konfliktus esetén, vagyis pont azért lett konfliktus mert nem lehetett megbeszélni az adott dolgot ami egyébként lehetett bármilyen banális apróság. Emiatt ő sokszor panaszkodott hogy mindent túlpörögök és "túltolom" a dolgokat, ami valamilyen szinten igaz volt, mert kettő helyett dolgoztam a kapcsolatban...
2021. jún. 1. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!