Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A hirtelen, teljesen váratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hirtelen, teljesen váratlan szakítás okozhatja azt, hogy érzelmileg le vagyok fagyva, és semmi és senki iránt nincsenek érzelmeim?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete szakított velem a párom. Előjele nem volt! Sőt, eszembe sem jutott hogy szakítani akar. Előző napokban még ő kérdezte hova menjünk nyaralni, mert kinézett egy szállodát pár napra, tetszik-e nekem is? Nagyon boldog voltam, örültem hogy készül a nyárra, hogy kinézett kettőnknek egy helyet. Másnap reggel felhívott és közölte, már nem szerelmes belém, szakítsunk meg minden kapcsolatot. Kérdeztem mi történt, mert tegnap még nem így állt hozzám, hanem ellenkezőleg. Bejelentette, hogy pár hete szerelmes lett valaki másba, és hogy előző nap is csak megjátszotta magát azzal a szállodai dologgal kapcsolatban, mert nem akart megbántani! Teljes érzelmi sokkot kaptam, és azóta érzelmeim senki és semmi iránt nincsenek, sírni sem tudok, örülni sem, semmit sem. Érzelmileg mintha egy blokk lenne bennem. Ez lehet a hirtelen, és azt hiszem embertelen és inkorrekt szakítás miatt? Ha igen, akkor ez az állapot idővel el fog múlni nálam?
2022. ápr. 5. 18:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%
#30 Ha nem reagálsz, egy idő után abbahagyja.
2022. ápr. 5. 21:05
 32/40 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudok nem reagálni. Szerelmes vagyok. Kínoz vele. Undorító hogy milyen emberek vannak. Gyűlölöm hogy ilyen szituációba kerültem. Nincs kiút. Végem van.
2022. ápr. 5. 21:44
 33/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Az illúzióba vagy szerelmes, amit elhitet veled. Erre én is akkor döbbentem rá, amikor szakított velem. Nem is a szakítas, hanem amiket leirtam, a hidegvérűsége fagyasztott meg, és azóta is döbbenet van rajtam. Hidd el, aki ilyen embertelenül el tud bánni egy másik emberrel (ahogy veled is tették) az valójában igazán sosem szeretett, végig tudatosan módszeresen manipulált. Veled ezt akarja folytatni.
2022. ápr. 5. 21:55
 34/40 A kérdező kommentje:
Ja és igen! Amit most erzel, hogy gyűlölöd magad amiatt hogy szereted, ezt ő szándékosan hozta létre benned. Tudja jól, hogy önmagaddal állít szembe. Ahogy visszagondolok, ezt velem is többször megtette. Nekik ez játszma, egy módszeres, aljas játszma. Nekem már összeállt a kép, és ezért pedig még fagyasztóbb az egész embertelenség.
2022. ápr. 5. 21:59
 35/40 anonim ***** válasza:
91%
Sokkot kaptál. Én is voltam így. Mentek tovább a hétköznapok. Full robotban nyomtam, megvoltam nélküle. Aztán megismertem valakit, feltaláltam magam.
2022. ápr. 5. 22:11
 36/40 anonim ***** válasza:
93%
#34 Ha valaki ilyen szélsőségesen leértékeli szakításkor a volt partnerét, amögött akár valamilyen személyiségzavar is lehet. Ezt alátámasztja, ha az illető korábban az exeit is rossz színben tüntette fel.
2022. ápr. 5. 22:17
 37/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, benned sem voltak érzelmek egy ideig senki és semmi iránt sem? Semmilyen érzelmet nem érzek.
2022. ápr. 5. 22:18
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Több rossz párkapcsolatom is volt. A mintázatot már nagyjából megfejtettem, rendszerint borderline nőkbe szerettem bele, és van elképzelésem, hogy miért. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy egyszerűen nem úgy vagyok huzalozva, hogy összejöjjön egy kiegyensúlyozott, tartós kapcsolat. A legutóbbi szakítás óta három év telt el, és így a negyvenen túl attól tartok, hogy már sose leszek újra szerelmes.
2022. ápr. 5. 22:29
 39/40 anonim ***** válasza:
91%
Amit nekem írtál a 33 34 válaszodban köszönöm.
2022. ápr. 5. 22:54
 40/40 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm, hogy elmondtad azt, ami veled történt.
2022. ápr. 5. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!