Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hirtelen, teljesen váratlan szakítás okozhatja azt, hogy érzelmileg le vagyok fagyva, és semmi és senki iránt nincsenek érzelmeim?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete szakított velem a párom. Előjele nem volt! Sőt, eszembe sem jutott hogy szakítani akar. Előző napokban még ő kérdezte hova menjünk nyaralni, mert kinézett egy szállodát pár napra, tetszik-e nekem is? Nagyon boldog voltam, örültem hogy készül a nyárra, hogy kinézett kettőnknek egy helyet. Másnap reggel felhívott és közölte, már nem szerelmes belém, szakítsunk meg minden kapcsolatot. Kérdeztem mi történt, mert tegnap még nem így állt hozzám, hanem ellenkezőleg. Bejelentette, hogy pár hete szerelmes lett valaki másba, és hogy előző nap is csak megjátszotta magát azzal a szállodai dologgal kapcsolatban, mert nem akart megbántani! Teljes érzelmi sokkot kaptam, és azóta érzelmeim senki és semmi iránt nincsenek, sírni sem tudok, örülni sem, semmit sem. Érzelmileg mintha egy blokk lenne bennem. Ez lehet a hirtelen, és azt hiszem embertelen és inkorrekt szakítás miatt? Ha igen, akkor ez az állapot idővel el fog múlni nálam?2022. ápr. 5. 18:11
22/40 anonim válasza:
Szerintem ez csak átmeneti, és hamarosan el fog múlni.
23/40 A kérdező kommentje:
A szándékos hitegetés, (előző napi viselkedése) a gúnyolódása (szakítaskor ezt is tette, és arrogáns is volt velem) és lényegében az előre eltervezettsége valahogy érzelmileg lefagyasztott. Nőként nem érdekel a dolog, de emberként ezt a tudatos gonoszságot nehéz lesz feldolgoznom. Sosem ártottam neki, toleráns és kitartó voltam.
2022. ápr. 5. 20:23
24/40 anonim válasza:
A korábbiakból azt olvastam ki, hogy csak hűvös volt, ez a gonoszság viszont új információ, így még inkább érthető a sokk. Persze, ez lehet éretlenségből fakadó, szándékosan elidegenítő viselkedés is, nem csak egyszerű gonoszság.
25/40 A kérdező kommentje:
50-hez közeli emberről van szó, elvileg nem éretlen ember... Igen, gonosz volt, gúnyolódott rajtam, és nem is értettem miért teszi? Nem elég hogy szakít, hogy állítólag szerelmes lett masba, plusz még hozzám is vágja hogy mellettem rengeteg alkalmi szexe volt idegen nőkkel?.Meg hogy ez nekem most mennyire fájdalmas lehet, annyira sajnál. Szinte vérfagyasztó volt az egész.
2022. ápr. 5. 20:43
26/40 anonim válasza:
Ez nagyok rosszul hangzik. Sajnálom.
27/40 A kérdező kommentje:
Mintha egy pszichopata vagy nem tudom ki lenne. Ledöbbentem, lefagytam, védekezni sem tudtam (mármint annyira sokkot kaptam hogy mi is történik?) annyire irrális/szürreális volt az egész. Ezt igy leírni sem tudom, emberileg annyira sokkoló volt az egész.
2022. ápr. 5. 20:54
28/40 anonim válasza:
Örülj, hogy elhúzott a csába...
29/40 A kérdező kommentje:
Igen, az valóban jó, de hogy emberileg ez milyen dehumanizáló volt amit művelt szakítas szimszóval, az konkrétan érzelmet/lelket fagyasztó. En ilyen mérvű szándékos gonoszsággal, empátia hiánnyal sosem találkoztam.
2022. ápr. 5. 20:59
30/40 anonim válasza:
Akit említettem nőt, aki kirabolt... A mai napig folytatja a kínzásomat. Miszerint ő mennyire szeret... Ez a valódi kín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!