Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő után találtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után találtatok meg újra önmagatokat szakítás után?

Figyelt kérdés

Velem 4 év után szakított a barátom tegnap.

Közölte, hogy már nem szeret, nem akar velem lenni.

Egy hónappal ezelőtt költöztem Ciprusra, úgy volt hogy 1 hónap és jön utánam. Persze már leesett, hogy egyáltalán nem állt szándékában. Megismert valakit.. Viszont mindent együtt terveztünk, direkt úgy kerestem lakást hogy neki is tetszen. Most pedig itt fekszek egy szigeten 0 ismerőssel, távol a barátaimtól és mindenkitől akivel beszélni tudnék, minden rá emlékeztet.

Nem tudom leírni ezt az érzést, tegnap óta folyamatosan sírok. Nekem minden tudatos. Hogy lesz jobb is, elfelejtem, legyek pozitív, foglaljam le magam, stb., de hiába tudom, ezen a fájó érzésen semmi sem segít jelenleg. Az érdekelne nálatok meddig tartott ez az igazi szívtépős, fizikai fájdalommal járó sírós állapot?

Én rajta kívül csak egyszer voltam szerelmes 18 évesen, de a mai napig emlékszem, hogy utána 2 évig kőkeményen szenvedtem. Hogyan tettétek túl magatokat, mennyi idő volt?

2022. márc. 31. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én valamiért azt a részét nem tudom megemészteni,hogy ciprusra költöztél :D Szerintem én ölni tudtam volna azért hogy amikor szakítottak velem, cipruson lehessek, csak én meg a tenger.

Értékeld át szépen az életed és pioritásaid és mivel most úgyse tehetsz többet, napozz egy kicsit :D

Egyébként 3 hónapja szakítottak velem és még mindig fáj, úgyhogy nekem nincs ciprusom csak egy munkahelyem és lakásom :D

2022. márc. 31. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem ő hozta fel a Ciprusra költözés ötletét véletlenül?
2022. márc. 31. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1# Valakinek még az sincs. Minden relatív. Én is fel tudnék adni bizonyos dolgokat Ciprusi életért, de nem biztos, hogy mindent. Van, amit az ember nem rációból tesz. Sőt, a legtöbb döntést érzelmek alapján hozzuk.
2022. márc. 31. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt, ahol 2 év kellett (a kapcsolatunk rövidebb volt) és volt, ahol két hét után végre újra azt éreztem, hogy nem akarok meghalni (mint a kapcsolatban)
2022. márc. 31. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Még mindig tart a folyamat, de vannak elkülöníthető részei. Én szakítottam, 5 és fél után, jegyességet bontottam fel ráadásul.

3-4 hónap - Ennyi idő kellett, hogy ne hiányozzon már exem, és ne akarjam visszacsinálni, még egy esélyt adni.

4-10 hónap - Itt már az ex egyáltalán nem hiányzott, inkább magamat mardostam, amiért nem vettem észre hamarabb, hogy milyen ember ő valójában. Kapcsolatra még egyáltalán nem álltam készen.

10 hónap után - Egyre jobban szeretnék már kapcsolatot, mondjuk még a félelem is dolgozik bennem egy szinten

2022. márc. 31. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
2 hónap.
2022. márc. 31. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

az 5-s jó választ adott egy hosszabb,érzelmesebb kapcsolat szerintem is valahogy így alakul. Biztos,hogy kell fél éve- év ha egyedül vagy.

Ha találsz valakit esetleg akkor könnyebb, de ez se tanácsos az első 3-4 hónapban!

Sok sikert

2022. ápr. 1. 09:16
 8/10 Alessandro10 ***** válasza:
A szakító félnek legtöbbször könnyebb, mert valahol már régóta készült rá és előbb elengedte a másikat. Ilyenkor szokott az lenni, hogy azonnal másik kapcsolatban van.
2022. ápr. 1. 11:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. ápr. 1. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk egyből új kapcsolatba nem érdemes beleugrani szerintem

mindenféleképpen szánj most magadra pár hónapot, rendezd az érzéseid,a céljaid, a terveid és utána lehet újra kezdeni az életet

2022. ápr. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!