Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennek még lehet jövője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek még lehet jövője?

Figyelt kérdés

Barátnőm szakított velem egy hete, kb 7 hónap együttlét után. Azt mondta, hogy túl sok a dolga meg a gondja, magára sem tud figyelni, pláne egy kapcsolatra. És hogy mindent megtettem, de neki ez így nem jó. Viszont oda is írta, hogy "szeretlek".

Aztán egy közös havernak olyat írt hogy: "Még akarok néha beszélgetni vele" ez nekem nagyon rosszul esett, mert mintha csak haverként tekintene már rám.

1 hete nem is beszéltünk egymással. Azon aggódom, hogy ilyen gyorsan túllépett rajtam. Szeretnék ráírni, megpróbálni újrakezdeni, de attól félek ezzel csak jobban ellökném.

Nagyon szeretem, vele képzeltem el a jövőmet is. Első szerelem volt mindkettőnknek.

2022. márc. 31. 04:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak kedvel téged, mint havert, de nem szerelmes. Ezért lépett túl gyorsan, mert nincs, ami elmúljon. Nem érdemes újrakezdeni.
2022. márc. 31. 05:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy túl-e lépett rajtam, csak feltételeztem mivel azóta nem is írt semmit.
2022. márc. 31. 05:05
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha szereted és fáj a hiánya akkor mondd el neki! Mit veszítesz?! Minden ki nem mondott szó égni fog Benned, ha nem mutatod ki mit érzel iránta...
2022. márc. 31. 06:16
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Am valszeg össze se kellett volna jönnötök, ha ilyen a leterheltsége.
2022. márc. 31. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakitott evidens hogy max haver vagy
2022. márc. 31. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

" Nagyon szeretem, vele képzeltem el a jövőmet is. Első szerelem volt mindkettőnknek."

Tudom, hogy szar,de első szerelmek csak tanulópénznek jók,nem szoktak életre szólni.

2022. márc. 31. 08:22
 7/7 anonim válasza:
Felejtsd el, lesz jobb:)
2022. ápr. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!