Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a helyes?
Elősztori: a párom megcsalt tavaly júniusban, egy csók volt közöttük csak, bizonyítékom is van róla hogy nem volt több.
Na szóval. Megbocsatottam neki, mert szeretem, és, hogy őszinte legyek jól elvagyunk. Le lett foglalva 2 nyaralás, jol alakul az életünk meg minden, ha vele vagyok akkor vagyok a legboldogabb. Ugyanakkor néha elgondolkodom hogy, tényleg ezzel az emberrel akarok majd osszehazasodni/csaladot? :( Mármint ertitek, a becsület. Egy kicsit többre tartom magam annál, mint hogy egy olyan emberrel legyek majd aki egyszer atcseszett. De mindekozben ossze vagyok zavarodva, mert ha vele vagyok semmi ilyesmire nem gondolok, mindent pozitívan látok ha egyutt vagyunk. Kb képtelen lennék vele szakítani, de fogalmam sincs mit tegyek
Szerintem vannak megbocsajthatatlan dolgok, bizonyos helyzetekben.
Meg akarsz bocsajtani de valami eltort. Ismeros. Ez ki fog bukni. Hidd el nem fogsz tudni mar igy ra gondolni mint regen.
Tapasztalat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!