Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak, ha kellemetlen az indok?
Szeretnék szakítani a jelenlegi párommal, mert igénytelen. Soha nem volt még barátom, nincs önbizalmam sem, baromi lentre tettem a mércét magamnak. Később vettem csak észre. A szex is borzalmas.
Egyébként nagyon rendes és sajnálom emiatt. Nem akarom megbántani, de én így nem akarok vele lenni. Mit lehet indoklásként felhozni? Nem mondhatom azt, hogy mert igénytelen, mert baromi kellemetlen lenne.
Most he? Igénytelen, lentre tetted a mércét, a szex is borzalmas, de nagyon rendes? És még nem is az az indok, hogy már nem szereted?
Angyalom, szakíts akárhogy. Ilyen tini szinttel soha nem fogsz normális pasit találni.
Mondd neki azt, hogy előtte még nem volt barátod, és belehajszoltad magamad egy olyan kapcsolatba, ahol nem érztél szerelmet. Te se voltál elég tapaszalt még.(De szerintem ez igaz is rád.)
Egy biztos, ne maradj vele szánalomból. Ahogy telik az idő csak nehezebb lesz.
Figyelj, nagyon rendes ember. Tényleg, aranyból van a szíve. Odafigyel, megjegyez mindent. Egy főnyeremény lenne, de igénytelen. Sokáig nem tudtam, aztán hosszabb időt is eltöltöttünk kettesben nála és rájöttem, hogy bajok vannak. Igen, a szex sem volt jó. Egyrészt, mert mások az igényeink, valahogy nem csinálja jól és kicsi is (de tényleg, itt nem arról van szó, hogy 18+). Nem fürdik rendesen. Az első alkalommal valószínűleg igen, hogy tuti ne legyen gond. Utána jöttek a bajok, igen lent sem mossa meg rendesen. Undorító. Hanyagoltam a szexet azóta is, fúj így nem.
Első párkapcsolatom, az önbizalmam 0 és egy ideig tűrtem, mondván nekem ez jut. Kötődök és mivel szeretetet kapok, ezért őrlődtem rajta. Rájöttem hogy hülye vagyok és lehetek akármilyen, nekem ezt nem kell eltűrni. Szólni ilyen miatt nem fogok. Nem vagyok az anyja, meg ez alap dolog lenne úgy gondolom.
Egyébként tini szint igen, mert 18 vagyok. Ide raktam, mert úgy gondolom felnőttek ilyen témában jobb tanácsot tudnak adni, több a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!