Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ezért rakott ki a csajom, vagy ez csak egy indok?
Valoszinuleg rovid a huvelye, en a mehszajat bokogetted idiota szar:)
Minek erolteted a szexet, ha lathatoan fogalmad nincs az egeszrol:)
Pacsi a baratnodnek h kidobott
Ritka egy paraszt vagy Te hallod! A lanyokkal finoman kell bánni, és ezt Te persze nem ertheted..
Van mikor egy idő után nem kívánja vagy faj neki, tiszteletben kell tartani!
Neked ez az egyszerű dolog sem megy, remelem talal nalad sokkal jobbat, aki úgy bánik vele, ahogy megerdemli szegény lány.
Igen, ezért rakott ki, minden normalis lány kirakott vna, örül h csak meg rúgott, mert meg két három pofont megérdemeltél volna!
"mondta hogy hagyjam abba többször is, de azt hittem azért csinálja hogy izgasson"
Teged az izgat ha baratnod lathatoan nem akarja?
Gratulalok apad nevelesehez
"azt hittem azért csinálja hogy izgasson"
Mivaaaaaaaan? :D
Mármint értem én, hogy ilyen létezik, de ott ALAP dolog előre megállapodni ebben, hogy igen, a "jujj hagyd abba" az a játék része, és egyértelműen megbeszélni kulcsszavakat amik azt jelentik hogy TÉNYLEG vége a mókának.
Ez nem így működik, hogy szól hogy rossz neki de reszelem tovább mer biztos nem gondolja komolyan......
Kérlek mondd, hogy ez csak troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!