Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ezért rakott ki a csajom, vagy ez csak egy indok?
Figyelt kérdés
Elvileg azért rakott ki a barátnőm mert szex közben mondta hogy hagyjam abba többször is, de azt hittem azért csinálja hogy izgasson, és utána mikor ő próbált elmozogni követtem a mozgását és csak akkor hagytam abba mikor megrúgott, bár azt sem értem mi volt a baj és minek rúgott meg. Elvileg fájt neki, de erre nem volt oka, mert óvatos voltam. Ezért rakott ki? Ez komolyan ekkora baj?2021. márc. 11. 13:57
21/25 anonim válasza:
Remélem, legalább a farkadat rúgta meg.
Erőszakos idióta vagy, semmi több.
Mikor én szólok a páromnak, hogy fáj - néha sajnos előfordul - azonnal kiveszi, és akkor kielégítem máshogy.
Rossz neki, persze, fel van izgulva - és nekem is, mert szeretem, ha rendesen szeretkezünk - mégsem erőszakol meg.
22/25 anonim válasza:
Egyébként nagyon szomorú és elég nagy a baj nálad, hogyha arra izgulsz, hogy a másik ellenkezik és szenved egy NEM bdsm kapcsolatban.
23/25 anonim válasza:
Járj el pszichológushoz, vagy valami önfejlesztő tanfolyamra, ami kiűzi ezt a mérhetetlen sötétséget a fejedből. De addig tartsd magad távol az összes nőtől.
24/25 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit él most át a kérdező, hogy mindenki ellene van, úgy hogy ő abban a hitben volt, hogy neki volt igaza a csajjal szemben XD
Reméljük magába szállt.
25/25 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag nemi erőszak. Még örülhetsz, hogy megúsztad egy rúgással és szakítással, fel is jelenthetett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!