Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is összetépte az egykori párjaival készült képeket?
Figyelt kérdés
Egyik nagymamám mondta annak idején, nem kellett volna, mert mégiscsak az életem részét képezték, persze nem a pár hetes, 1-2 hónapos kapcsolataimra gondolt, hanem a komolyabbakra. Egyébként már nem él, Isten nyugosztalja, és még évekkel ezelőtt volt, ráadásul már házas is vagyok, csak érdekel, hogy más is cselekedett e így, mint én.2022. márc. 21. 15:55
11/12 anonim válasza:
Nem, csak gálánsan kitöröltem őket a galériából.
12/12 anonim válasza:
Most ez lehet, hülyén fog hangozni, de nem szoktam más emberekkel képeket csinálni, esetleg nagy ritkán akkor, ha nekik van igényük rá, de utána csak nekik lesz meg a kép. Így nem is igazán volt mit széttépnem/törölnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!