Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem a legmegalázóbb szakítási módszer?
Figyelt kérdés
Amikor a másiknhazudik, időt húz, nem törődik, mindig van kifogás, és az ember tudja hogy arra megy ki az egész, hogy ne neki kelljen szakítania, ezért inkább elveszi a másik fél méltóságát azzal, hogy a pofájába hazudozik, és valójában ő akar szakítani, kikészíti a másikat érzelmileg, sarokba szorítja, és így a sarokba szorított érzelmileg ellehetetlenített fél mondja ki hogy legyen vége. Szerintem ez a legaljább szakitás, és traumát is okoz, mivel az embert kényszerítik vmire amit ő nem akart, hanem helyette pl rendezni a kapcsolatot de minimum méltóképpen búcsút venni.2022. márc. 21. 12:20
11/13 anonim válasza:
Velem két éve az első szerelmem jstszotta ezt el, nagyon szemét húzás volt. Ráadasul ameddig ő volt szerelmes, le sem szakadt rólam, aztán egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulat, én is utáltam. Tanulni kell ebből, és már az elejen lepni kell, nem szabad megvarni, hogy megalazzon a masik.
12/13 anonim válasza:
fogadd el, az élet nem csak boldogság!!! Sokszor fog még fájni!
13/13 anonim válasza:
Igen, nekem is volt több ilyen tapasztalatom, és valóban fájdalmas az, hogy a másik annyira sem tisztel, nem tart egyenrangú partnernek, hogy elém álljon és a szemembe mondja, hogy már nem akar. Szerintem ez nem attól függ, hogy szeretett vagy nem szeretett. Én azokkal is próbáltam tisztességes lenni, akikbe nem voltam szerelmes. Ez személyiség kérdése. Az ilyen ember gyáva, nem meri vállalni a döntését ezért csak úgy alakítja a dolgot, hogy a másik menjen el. Egyszerűbb neki, mint felvállalni a konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!