Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módszer arra, hogy elfelejtsünk valakit?
Fél évvel ezelőtt szakítottunk...akkor nagyon durván oda voltam, nálam legtöbbször a lelki sérülés testi tünettel is jár, ezért igyekszem mindig kiiktatni ezeket a tényezőket, dehát nyilván szakításkor ez eléggé kivitelezhetetlen....szóval 1 hónapon keresztül folyton hánytam, migrénem volt, depresszióba estem, a mosdóba se mentem ki pisilni, annyira oda voltam.... folyamatosan sírtam...
Aztán hallgattam a legjobb barátnőmre és abszolút kizártam mindent ami rá emlékeztetne. Elköltöztem konkrétan másik városba jó messze tőle, nem tartottam meg semmit ami rá emlékeztetne, szerencsére a közös ismerőseink se hozzák fel témaként, amíg nem volt lezárás addig buliztam, szórakoztam, az egész életem fordulatot vett, új külső, új munkahely stb stb... Facebookról is töröltem őt, a közös képeinket, a beszélgetéseinket is töröltem. Mindent megtettem hogy ne gondoljak rá.
Még úgy kb. 2 hónapig tartott ez a szenvedés de napról napra kezdett halványulni a fájdalom. Ma már elmondhatom magamról, hogy túl vagyok rajta..... és mégsem.
Nem szoktam gondolni rá abszolút, ha meg gondolok, akkor is semlegesen talán egy másodperc erejéig. De az álmaimban visszatér időről-időre. Ami azt jelenti hogy havonta 1x kb. vele álmodok és annyira megborítja a lelkivilágomat, hogy sírva, pánikolva kelek fel....Úgy érzem hogy túl vagyok rajta aztán mégse.... Persze mikor vele álmodok, akkor egész nap elfog a nosztalgia, a fájdalom, meg minden és rájövök hogy ezzel a módszerrel amit én csináltam, nem sikerült teljes mértékben elfelejteni őt :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!