Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez csak nekem a legmegalázóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem a legmegalázóbb szakítási módszer?

Figyelt kérdés
Amikor a másiknhazudik, időt húz, nem törődik, mindig van kifogás, és az ember tudja hogy arra megy ki az egész, hogy ne neki kelljen szakítania, ezért inkább elveszi a másik fél méltóságát azzal, hogy a pofájába hazudozik, és valójában ő akar szakítani, kikészíti a másikat érzelmileg, sarokba szorítja, és így a sarokba szorított érzelmileg ellehetetlenített fél mondja ki hogy legyen vége. Szerintem ez a legaljább szakitás, és traumát is okoz, mivel az embert kényszerítik vmire amit ő nem akart, hanem helyette pl rendezni a kapcsolatot de minimum méltóképpen búcsút venni.
2022. márc. 21. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ó, mennyien művelik ezt...
2022. márc. 21. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem az, amire gondolsz. Hanem a másik is hezitál, bizonytalan, nem tud dönteni. Ilyenkor mikor ekkora távolságot tart, rá kell csüngeni:)

Ha szeret, be fog ugrani neki milyen jó veled, ha nem szeret, akkor gyorsan ki fog hátrálni a kapcsolatból. Ne azért válasszon már, mert előnyös döntés vagy, amit mérlegelni kell. Válasszon érzelemalapúan téged!

2022. márc. 21. 12:29
 3/13 A kérdező kommentje:
2-es arról beszélek amikor a másik nem hezital hanem lekoppint hogy vedd észre magad, és te szakíts. Ez kényszerités, lelki erőszak lényegében, nem pedig szabad akarat hanem kényszer.
2022. márc. 21. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha pár hónapos a dolog akkor ne csodálkozz..
2022. márc. 21. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
egy exemről kiderült, hogy megcsalt. sms-ben küldtem neki egy pontot. Sztem ez a törtènet inkább megalázóbb....
2022. márc. 21. 12:55
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es egy éve vagyunk együtt!
2022. márc. 21. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha ő így bánik veled, az azt jelenti hogy nem szeret.

Akkor nem lenne egyszerűbb ha te szakítanál, és lezárnád a dolgot. Te szeretsz sokáig szenvedni? Sokkal nagyobb trauma ebben az állapotban maradni, egymást idegileg kicsinálni, mint szakítani.

2022. márc. 21. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
1 év semmi. Hamar kihevered. Jön a nyár is lassan, zárd le.
2022. márc. 21. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

De, szerintem is az egyik leggázabb.

Egyszer mikor velem csinálta ezt valaki, csak azért is rácsimpaszkodtam, hogy annyira kényelmetlen legyen neki a ragaszkodásom, hogy igenis dobjon ő (mindketten tudtuk hogy erre megy ki). Nehogy már ezt is nekem kelljen. Bevált. Bár mivel az alig egy-két hónapos kapcsolat volt, így könnyen ment, mert még nagyon tudta zavarni, hogy belelógok a programjába. Egy hosszabb távú kapcsolatnál ez már nem hiszem hogy működne.

Ha nem sikerült volna elérnem hogy egyenes legyen velem, akkor tudod mi esett volna a legjobban? Egy szó nélkül eltűnni. Egy szép délután előzetes jelzés nélkül letiltani a számát, letiltani mindenhonnan, nem reagálni többé semmire. Ha ő annyira tisztel meg, hogy nem képes megmondani hogy nem akarja tovább folytatni, akkor én miért mondjam? Akkor ne mondjunk semmit, és kapja be. Aztán ha véletlenül mégis utolérne valahol és kérdőre vonna, csak annyit mondanék, hogy azt kapta amit akart, örüljön már és hagyjon békén.

2022. márc. 21. 13:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem akik képesek erre a fajta elintézési módra, azok sosem szerették igazán a másikat, max felszínes színjátékkal.
2022. márc. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!