Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Közel 30 éves Férfi az alany illetve jómagam 25 Nő. A Férfi kalitkába zárt madárka, én ki engedtem. Komoly kapcsolatba kezdtünk,hosszas ismerkedés haverkodás után, bár mondta nem érzi szerelmesnek magát, a tettei nem ezt mutatták. Miután elköltözött othonról, bízva abban hogy fel lobbannak az érzelmei, munkát szállásunkat intéztem. Kevesebb 1 hét alatt haza költözött. Azzal az indokkal, hogy nem szerelmes nem tud így maradni. Hozzá tenném, nagyon szabadulni akart, nagyon akart velem és velem együtti életet. Egy erős, karakán jég hátán is megélő fiatal nő vagyok, neki az első párja voltam. Azt gondolom, beijedt az élettől és a vele járó kezdeti nehézségektől, próbáltam őt edzeni, felkészíteni, mind rám zúdítva, hogy mennyi hibám stb van, engem szarul kihozva. Különösképpen nem zuhantam meg, annak ellenére, hogy részemről nagy a szerelem. Egy szürke kis egér vissza bújt az odujába. Jogosan gondolom, hogy egy életképtelen emberről beszélek, aki soha nem fog tudni megélni a saját lábán ha már az érzelmei nem azt mondták, csak a tudat, hogy jólfizető állása lenne és normális lakhelye, ha othon nem szeretett lenni és azt a munkát csinálni amibe belekényszerült azért is végig csinálja? Abszolut csalódás, hogy ennyire gyenge Férfi. Van egy nagyon kedves csodás énem, illetve van egy csúnyább nyers, őszinte. Nem gondolnám, hogy nőként mindig csöpögni kellene a Férfiaknak, vagy rosszul gondolom?2022. márc. 13. 15:50
1/4 anonim válasza:
Tehát megdolgoztad, hogy olyan legyen amilyennek te akarod, pedig tökéletesen jól tudtad, hogy közelében sincs annak, amit vársz tőle. Majd amikor rájött, hogy totálisan megváltoztattál körülötte és rajta mindent, elmenekült? Jobb később mint soha. Keress olyat akit nem kell átformálnod ahoz, hogy megfeleljen neked.
2/4 anonim válasza:
Az írásodból ítélve nálad is nagyon komoly problémák vannak, jobb, hogy így történt mindenkinek.
3/4 A kérdező kommentje:
Abszolut nem akartam a saját ínyem szerint keverni a palit, ő akarta, hogy segítsek neki, tudta jól, milyen habitussal rendelkezem
2022. márc. 13. 16:14
4/4 A kérdező kommentje:
Neki elég nagy elvárásai vannak, egy szende szűz megtette volna neki ez tény, nem bánom, hogy így alakult :) Az élet folyton tanít!
2022. márc. 13. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!