Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valaszolnál egy exnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaszolnál egy exnek ha valami olyanban kerné ki a véleményedet amihez te értesz?

Figyelt kérdés

Jó régi exről van szó és nem is voltunk együtt sokáig. De balhé nélkül mentünk külön azóta sem beszéltünk. Most lenne egy kérdésem egy adott dologban amihez ő ért de nem válaszol hetek óta.

(gondolom nem is fog. Csak megírtam neki a kerdést és ennyi. Nem zaklatom nem írtam neki azóta és nem is fogok, nem hajtottam rá)

2021. máj. 12. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen esetben én igen.
2021. máj. 12. 21:22
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Persze. Miért ne? Ha nem haraggal váltunk el, nem átkozta az anyámat, akkor szívesen adok neki tanácsot.
2021. máj. 12. 21:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én is segítettem exemnek, ilyen ez a kórházi munka, szerencséjére nem utáltam meg a szakításért xdd
2021. máj. 12. 21:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Igy igen.

Egy van akinek soha

2021. máj. 12. 21:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem haragban váltuk el, akkor igen, ilyen esetben tulajdonképpen csak egy régi ismerős. Persze nem mindegy miről van szó. Egy egyszerű kérdésre szívesen válaszolnék, de egy hosszabb, bonyolultabb dologban nem vállalnám az ingyenes tanácsadást. De nem csak exnek, hanem semmilyen nagyon régi ismerősnek se, aki csak azért keres fel, mert akar valamit. Általában szívesen segítek, de azt nem szeretem, ha kihasználnak.

Amúgy ha hetek óta nem válaszolt, akkor most már teljesen biztos, hogy nem is fog.

2021. máj. 12. 21:30
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolnék igen.
2021. máj. 12. 21:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne a kérdés? Én is jártam már így :) Szimpla kérdés, nulla válasz. Sztem egója sérült
2021. máj. 12. 21:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is válaszolnék ,szerintem sincs ebben semmi.Viszont én is jártam már így. :)
2021. máj. 12. 21:54
 9/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem ertem miert kell zaklatni az exet. Nem valaszol, mert nem akar valaszolni es igy van jol. Nem kell szetrombolni a mostani kapcsolatat. Amugy meg ott net, az mindent tud.
2021. máj. 12. 22:09
 10/20 anonim ***** válasza:
63%

9 te milyen pcsa vagy

Látszik a nulla önbizalom...

Szetrombolja a kapcsolatát mert kérdez 🤨🙆

2021. máj. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!