Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Másfél év óta nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél év óta nem tudom elfelejteni az exem.Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020 októberében szakítottunk, messzebb lakunk egymástól.

Amikor korlátozás volt, tudtam gyógyulni egyedül, kezdett könnyebb lenni.

Aztán jött a nyár, és csomószor lefekudtunk, ő kezdeményezett, én meg gyenge voltam lelkileg hogy visszautasítsam. Azóta próbáljuk életemetni magunkban, de ahányszor meglatom, szetszakad a heg. Mit tehetnék?

2022. márc. 13. 07:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vigyél ingert az életedbe. Ilyen problémái azoknak vannak, akiknek nem mozgalmasak a mindennapjai. Hajrá.
2022. márc. 13. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen kb. 2,5 évig szokott tartani. Nagyon rossz, tudom, de egy kis nyugtatót szoktam olyankor szedni, valami enyhét,Valeri ana például,amit abba lehet hagyni, nem okoz függőséget, mégis használ.
2022. márc. 14. 06:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Már 5 éve lassan hogy vége let a kapcsolatomnak azóta se sikerült teljesen elfelejtenem és túllépni rajta, pedig mikor vége lett teljesen megszakítottam vele minden kapcsolatot mindenhonan töröltem tiltottam, eljártam mindenhova utazgattam motorozgattam társaságba is jártam kirándulgattam terveztem a jövőt házat vettem de valamiért mindíg ott van bennem próbáltam ismerkedni de nem ment nem volt semmi motiváció és nem is éreztem semmit, van egy két alkalom mikor meglátom az úton ritkán olyankor mindíg előtörnek az érzések még mindíg és kezdem előröl összeszedni magam! Jó kérdés mikor lessz vége de van egy tippem ami még nincs tervben! :(
2022. márc. 14. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

sose értettem ezt a "lépj tovább" dolgot... Ha megbuksz egy vizsgán akkor is otthagyod az iskolát? Baromira nem... felismered, hogy hol hibáztál (jelen esetben ő is), változtatsz (változtattok) rajta, és újra nekifuttok. De ez igazából akkor van így, ha nem csak valami ilyen-olyan kapcsolat volt, hanem rendes nagykönyvbeli. Én találkoztam olyan lánnyal, akivel eleinte azért nem működött a dolog, mert iszonyatosan hasonlítottunk, és egyikünknek sem volt még dolga olyannal, mint mi. Baromi sok súrlódás volt az elején, több összeveszés is, de szépen lassan egymáshoz csiszolódtunk, és akárcsak a gyémánt, mi is úgy lettünk végül tökéletesek hogy ennyi csiszolódáson át kellett esnünk... De ehhez mind a kettőnknek tudni kellett, hogy ez valami különleges dolog, és ha elveszítjük egymást soha többé nem találunk olyat, mint mi. És ehhez, hogy erre rájöjjünk pont hogy el kellett veszíteni egymást, mert amikor az orrunk előtt van a dolog nem biztos hogy észrevesszük.

Az az 1 hét amíg nem beszéltünk, életem legnehezebb egy hete volt. Ő tiltott le, én nem tehettem semmi mást, csak bíztam, nem is bíztam hanem tudtam hogy ő is ugyan úgy érez mint én, csak szégyelli már magát visszatiltani és bocsánatot kérni vagy csak azt mondani, hogy kezdjük újra. Én sehogy se tudtam kontaktba lépni vele, csak ő velem, szóval semmi mást nem tehettem, mint kitartani és bízni a dologban hogy túl tud lépni a saját gátlásain, és valami olyat tenni amit még talán soha életében nem tett meg. És így is lett.

2022. márc. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!