Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátai fontosabbak, szeretem, nem akarom elfelejteni mit tegyek?
Miért írod azt, hogy nem a pároddal van bajod? Dehogynem! Az ember a haverokat/barátokat saját maga választja és ha ő ilyeneket választott, akkor az tökéletes tükre annak, hogy milyen ő maga.
Lépj tovább, ennél csak jobbat találsz, felesleges arra várni, hogy megváltozzon, csak az idődet rabolja. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle!
Fél évig éltünk együtt, másfél éve voltunk együtt :(
Viszont amit írsz abban lehet igazság, mert ő valóban nem érzi ezt problémának szerinte ez tlejesen rendben van, hogy a barátai úgy jönnek fel hozzá mintha haza járnának, akár hajnali 3kor is. Az elejétől voltak ezzel gondjaink, igazéból minden veszekedésünk alapja volt. Ő mindig megsértődött, én mindig futottam. Rettentő rosszul érzem magam most is pedig kikötöttem, hogy nekem ez nem fér bele.
Én a másik oldalt voltam.
Sokat buliztam ittam stb bár nekem nem ment a munka rovására de az én társaságom is hasonló volt.
Jött egy lány ki rántott belőle nagyon nehéz volt a barátokat hatra hagyni de megtettem!
Együtt voltam a lánnyal másfél évig és már a jövőt, gyereket, hazat terveztük amikor kibokte hogy neki bulizni kell meg!
Tudod mit érzek most ? :))))
Hatra hagytam mindent
És elhagyott az egyetlen szerelmem azért mert élni akar
Szóval azt ajánlom állj a sarkadra és beszélj vele mint egy határozott felnőtt és dontsetek együtt és ne húzd! Csak ne ess abba a hibába mitn az párom! Ennyit kerek!:)
Jól tetted! Döntősön és te is dönts
Beszéljetek meg a jövőt!!!
Helyzetjelentés:
Barátokkal megszakította a kapcsolatot, fel sem veszi nekik a telofont.
Viszont velem sem beszél.. Teljesen magába van zárkózva, ha keresem totál kiakad, hogy hagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!