Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni az exet?
Azért ez a másfél év elég sok idő. És igazából kicsit magányosak is érzem magam néha és a szex is hiányzik, de nem tudok szexelni érzelmek nélkül, közel engedni pedig nem tudok magamhoz senkit.
Ha mégis társkeresőre adnám a fejem a későbbiekben, mit javasoltok, melyik társkeresőt? Pl. úgy hallottam a Badoo leginkább szexpartner kereső, és én komolyabb vonalon szeretnék elindulni majd. Illetve mikre figyeljek oda?
Nem értem, hogy mi bajod van. A kapcsolatomról nem írtam semmit, nyilván nem volt mind a 9 év rossz, a vége felé az utolsó 1 évben fokozatosan romlott meg a kapcsolatunk és hazudott, becsapott meg a többi. Ezért miért gerjednék a toxikus gyökerekre? Hihetetlen…
Másik része, hogy kérlek titeket ne privátban írjatok, nem fogok vissza írni privátban senkinek. Itt is nyugodtan meglehet osztani a gondolataitokat ezzel kapcsolatban, végtére is ez egy anonim oldal, és mindattól függetlenül, hogy most ezek a jelenlegi érzéseim, nem fogok senkivel kefélni vagy ismerkedni innen. Köszönöm.
7 de kis hálátlan vagy. Tudod ki akar ismerkedni veled!
Amúgy innen nem ismerkedsz de badoora, tinderre meg egyéb hülyeségekre kitennéd magad! Nem kell mindenben a rosszat látni, azért írtam privátban h ne pintozzanak le! Te kis halatlan!
"az utolsó 1 évben fokozatosan romlott meg a kapcsolatunk és hazudott, becsapott meg a többi. Ezért miért gerjednék a toxikus gyökerekre? Hihetetlen…"
Valóban hihetetlen, hogy te magad írod le, hogy gyökér volt és még oda vagy érte, de nem fogod fel, hogy toxic.
Szóval, igazán nyomhatnál egy zöldet a #6-os válaszomra, mert hasznos volt. Az más kérdés, hogy fejben nagyon nem vagy okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!