Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok tényleg agyatlanok? Szakít velem sms-ben, majd számon kér hogy „milyen könnyen veszem“ a dolgokat?
A (volt) csajom szakított velem SMS-ben. Nem írt nagyregényt, 2 mondatot írt. Erre én meg válaszoltam hogy „Oké csá“ és ennyit.
Erre felhív őrjöngve hogy „de könnyen veszem a dolgokat „ és „neked ennyit jelentek hogy csá?“
Értitek! Ő szakít velem 2 mondatban majd ő kéri számon hogy nekem ennyit jelent...
Hát ennyit. Na csá.
Ezek a csajok natívan agyatlanok?
Nem agyatlanok a csajok, csak a te ex csajod agyatlan.
De te választottad!:)
Remélem rátetted a telefont!
"Remélem rátetted a telefont!"
rá bizony. Kinyomtam, majd számát filterbe. Hívhat most már akármikor.
Valami azt súgja, hogy nem úszod meg ilyen könnyen. Meghúzkodtad az (agyatlan)oroszlán bajszát, azaz a hiúságába gázoltál.
Lesz kapsz még neked, csak figyelj!
Ebből is egó kérdést csinálnak. Ebben a sztoriban sem a másik fél a lényeg, hanem saját maguk.
"Nem omolnak össze miattam" = "nem vagyok elég jó csaj, nem voltam elég jó barátnő, nem jelentettem a másiknak eleget"
Szrik rá magasról mit érez a másik; ha érdekelné, alapból nem SMS-ben szakított volna.
Ciki lesz szerdán melóban ezek után
(Ha már munkahely kategória)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!