Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeret még az exem, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még az exem, vagy csak én magyarázok bele túl sokat a helyzetbe?

Figyelt kérdés

Kb 4 hónapja szakítottunk, egészen pontosan én szakítottam vele, mert úgy éreztem nem tesz értem és a kapcsolatunkért eleget. (megjegyzem, bár nem tudom mennyire fontos tény, hogy leszbikus párkapcsolatban éltünk). Akkor persze elkezdett teperni, de én egyértelműen a tudtára adtam, hogy nem akarok már mást tőle, csak barátságot. Ezt mindenképpen szerettem volna fenntartani, hiszen 3 együtt töltött év után számomra egyértelmű volt, hogy a továbbiakban is fontosnak érzem, hogy tudjam hogy van és mi van vele.

Majd ő felszedett egy nála 20 évvel idősebb nőt, ami már az első pillanattól kezdve olyan volt, mintha engem akarna idegesíteni vele... Közös képeket küldött, vagy csak a nőről küldött képet, szóval furcsa volt.

Én mindeközben élem a szinglik gondtalan életét, a barátság vele megmaradt, de egyre furcsább kijelentéseket tesz. Flörtölget, utalgat, ha felhozom, hogy ,,heló, neked barátnőd van", a válasz mindössze annyi ,,amit nem tud, az nem fáj". Néha a megszokás hatalma úrrá lesz rajtam és kicsúszik a számom egy-egy becézés felé, vagy megsimogatom, aztán rögtön bocsánatot kérek, mire a reakciója mindössze annyi, hogy ,,a helyes dolgokért ne kérjek bocsánatot". És azt is furcsállom, hogy mikor a párjával együtt vannak pár napot, mindig felajánlom, hogy addig nem írok, nem zavarom őket, de szinte a könyörgésig képes elmenni azért, hogy beszéljünk akkor is.

Folyamatosan felhozza, hogy rám nem vigyáz most senki és, hogy mennyivel jobb volt nekem, míg mellette voltam. Gyakorlatilag ehhez kapcsol mindent, ha beteg vagyok, ha rosszabb a hangulatom, bármi van, mintha azt akarná mondani, ez is azért van, mert már nem vagyunk együtt. És előszeretettel hangsúlyozza, hogy ne gondoljam, hogy mi soha nem leszünk már egy pár.

Valószínűleg nagyon zavarosan fogalmaztam, de ez az egész sztori zavaros... Viszont a fő lényeg, hogy ő most akkor tulajdonképpen mit szeretne tőlem? Mert én magam részéről pontosan tudom, hogy csak barátságot és ha ez neki ennyire nem megy, akkor azt hiszem, hogy a barátságunktól is el kell búcsúznom. Csak jobban örültem volna, ha felnőttek módjára tovább tudunk lépni és tényleg támogatni egymást a jövőben.

Szerintetek ha direktben felhozom neki ezt a témát, hogy megbeszéljük, azzal csak rontok a helyzeten?

2022. márc. 12. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy nem csak barátságot akar.
2022. márc. 12. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Manipulálni akar. Az ilyen elvétett, apróbb megjegyzésekkel folyamatosan arra utalgat, hogy nektek újra össze kéne jönnötök. Tudat alatt befolyásolni akar.

Szerintem ne hagyd, vess véget ennek a “barátságnak”.

2022. márc. 12. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy még mindig akar valami. Szerintem önző dolog szakítás után a barátságot erőltetni, pláne, hogy ő nem lépett túl és amíg tartjátok a kapcsolatot, nem is fog menni neki.

Gondolj csak bele, fordított esetben, te mit éreznél. Ő is csak reménykedik.

2022. márc. 12. 12:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem erőltettem a barátságot... Közös megegyezés volt.

Majd neki rá kb másfél hónapra lett is más. Fene se gondolta, hogy ez nem azt jelenti, hogy tovább lépett. Ennél már csak azzal utalt volna jobban arra, ha azonnal meg is házasodik.

Bár lehet én működök nagyon más rendszer szerint.

2022. márc. 12. 13:00
 5/6 anonim válasza:
100%

Egyértelmű, hogy többet akar még tőled. Valószínűleg, ha mást nem is, a biztos pontot mindenképpen benned látja. 3 év hosszú idő, az nem múlik el csak úgy. Valószínűleg te voltál a legnagyobb támasza, a társa, a legjobb barátja. Most jött egy nagy váltás az életetekben, de szerintem ezt a szerepet még mindig te töltöd be nála.

Lehet, hogy igaza van az előttem szólónak, aki azt írta, hogy manipulálni akar. Benne van a pakliban, hogy szeretne visszahódítani, ha nem is a legkorrektebb módszerekkel. De az is lehetséges, hogy szimplán szeretne maga mellett tudni, és ha esetleg pofára esés lesz a mostani kapcsolatának a vége, tőled várja a "felsegítést". És mivel az látszik, hogy még mindig fontos neked, szerintem pontosan tudja, hogy ezt meg is fogja kapni tőled. Addig pedig igyekszik minél szorosabban magához láncolni.

Viszont ami a legnagyobb bökkenő ebben az egészben, az nem is az szerintem, hogy köztetek mi van. Sokkal inkább gáz, hogy neki van egy párja, aki nyilván nem ezt érdemelné, hogy a háta mögött veled kokettáljon. És ezt semmiképpen nem ellened szólva mondom, hanem a kis hölgy számlájára írva.

2022. márc. 12. 13:14
 6/6 anonim válasza:

Javítsatok ki ha tévedek,de nekem úgy tűnik a fő kérdés nem az,hogy ő mit akar tőled.Az világos mint a nap,hogy ő téged akar.Na de te mit akarsz tőle?

,,A megszokás hatalma úrrá lesz rajtam".Haver ha te már semmit nem akarsz az exedtől ott nincs az a megszokás ami úrrá tud lenni rajtad.

Szerintem inkább tegyétek rendbe,hogy egymástól ki mit is szeretne pontosan.Mert részedről oké a barátság extrákkal,de nála ennek nem szabadna játszania.

Nem tudom mennyi idősek vagytok,de a felnőtt párkapcsolat témából kiindulva ha csak 18 körül is az ő mostani párja a 40 felé ballag.Gondolom szeretne megállapodni.Inkább minél előbb derüljön ki számára is,hogy nem ezzel a lánnyal fog ez megtörténni.Ti meg ne kínozzátok magatokat azzal,hogy hagyjátok elsétálni egymást ha még ennyire mélyek az érzelmek 3 év után is.Szerintem ez ritka dolog és nagyon kár lenne a saját hülyeségetek miatt csak évek múlva döbbenni rá,hogy egymással kellett volna maradnotok.

2022. márc. 12. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!