Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet heverni a szakítást, ha még mindig mindennél
jobban szeretem?
Figyelt kérdés
5 hónapja, 4 év után szakított velem a barátom. Az első hónap nagyon kemény volt, se aludni, se enni nem tudtam. Utána fokozatosan jobb lett, mostmár tudok a régi önmagam lenni. Viszont, ha meglátok egy képet, ha szóba kerül ő, ha meghallom egy közös zenénket stb, azonnal visszaesek, tökre magam alatt leszek. Lesz valaha olyan, hogy egyik nap mondjuk ránézek egy régi képünkre, és nem vált ki belőlem semmit?
2022. márc. 7. 20:52
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg ilyen nem lesz, de jobb esetben annyi igen, hogy "rég volt, voltak szép pillanatok, de elmúlt".
5 hónap nem sok idő alapból sem, hát még 4 éves kapcsolat után. Haladj az eddigi úton és akarj továbblépni.
2022. márc. 7. 20:57
2/10 anonim válasza:
nyugi van, még 1 év se telt el.
2022. márc. 7. 20:58
3/10 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz, mindenkinek nehéz de idővel kihevered majd. 4 év hosszú idő ezért hosszú a feldolgozása is.
Olyan szerintem nem lesz, hogy nem vált ki semmit max nyugodtan veszed tudomásul hogy elmúlt az az időszak.
Szépen lassan észre fogod venni a javulást.
2022. márc. 7. 21:01
4/10 anonim válasza:
Ki lehet, de senki nem mondja, hogy egyszerű vagy rövid idő lenne.
2022. márc. 7. 21:51
5/10 anonim válasza:
Majd ha utolér az élet valódi nehézsége akkor relatív eltörpül majd az ilyen kellemetlenség.
2022. márc. 7. 21:53
6/10 anonim válasza:
Nekem lassan több idő telik a szakítás óta, mint maga a kapcsolat volt, mégsem tudtam kiheverni. Az eleje ugyanez, nem tudtam enni, reggel öklendezve keltem, egy pohár víz volt a reggelim, 5 kilót fogytam egy hónap alatt. Mivel egy helyen dolgoztunk, ettől függetlenül is felmondtam volna, de tényleg szükség volt rá, hogy ne pusztuljak bele, mert napi szinten találkoztunk, és át kellett élnem, hogy nem szól hozzám, miközben mindenki mással kedves. Hónapok óta nem láttam, de 0-24 rá gondolok.
F
2022. márc. 7. 22:29
7/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint kb 1 év kell. De az alatt is érdemes tudatosan kerülni a közös fotók nézegetését, élmények felelevenítését. Az még többet rombol, mintha személyesen látod. Rakd el a tőle kapott cuccokat jó mélyre, vagy tégy vele amit akarsz de ne nézegesd. A képeket is pakold el, vagy töröld. Így van esélyed arra, hogy idővel fakul az emlék és ahogy elkezdesz élni és megtetszik valaki, újra szerelmes leszel. Megtörtént eset alapján :)
2022. márc. 8. 00:21
8/10 anonim válasza:
én ilyenkor mindig azokra az idősekre gondolok, akik 80 éves korukra 40 év együttélés után veszítik el a feleségüket/férjüket, egyik sem lesz öngyilkos... És bele sem merek gondolni hogy az mekkora fájdalom lehet nekik, és ugye egyedül vannak se barátok, gyerekek ha vannak már rég kirepültek, unokák is már megnőttek. És ők is megtudnak küzdeni vele, a mamámnak ha felemlegetem a papámat aki 10 év után meghalt ugyan elszokott pityeregni, de más napokon meg simán tud nevetni mintha "misem" történt volna. 4 év még talán az a határ amikor még nem kell egy életen át együttélni ezzel, és szép lassan megfakul és megjavul az emlék, és már inkább pozitívumként fogsz mindenre emlékezni és nem negatívumként.
2022. márc. 8. 18:26
9/10 anonim válasza:
#8 vagyis 10 éve halt meg, kb 30 év együttélés után
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!