Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres, tényleg nem érdeklem?
mi a francnak keresne, ha szakítottatok?
tudod, vége, finito, the end
Hát igazából most vagy az van hogy nem szeretett eléggé annyira hogy teperjen kicsit, vagy egoista szar és nem is akar keresni ugyvan vele hogy menjel a picsába, vagy pedig mivel szakitottál vele ezért azt várja hogy te írj.
Egyébként mielőtt írnál neki, gondold át miert szakítottál vele és mérlegelj. Nem fog tudni kihasználni,ha okosan csinálod. Igen sajnos ez a játszmák napjai... Szégyen, hogy ilyenre van szükség egy kapcsolathoz :D
Én úgy csinálom, hogy akkor szakítok, ha komolyan gondolom, és nem is akarom, hogy keressen. Nem hogy még picsogjak utána, hogy nem kezdett el kaparni értem.
#6: Ha kidobni ki tudtad hirtelen felindulásból, akkor most is neked kell lépned. És talán(!), közel sem biztos, megbocsát.
" nem akarom, hogy tudja, mennyire hiányzik, és visszaéljen vele"
Szóval kidobtad, és most arra vársz, hogy ő keressen és kérettesd magad?
legalább most légy őszinte. Ha meg attól tartasz, hogy kihasznál, akkor mit akarsz tőle?
Tehát kidobod, aztán csodálkozol, hogy nem keres.
Na, nekem sem kellene egy játszmázós kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!