Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem keres minden nap,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem keres minden nap, akkor nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy hónapja jöttünk össze, viszont nem szoktunk minden nap beszélni. Eddig még nagyon lelkes voltam mindig, ha találkoztunk, de lelomboz az, hogy 2-3 naponta keres. Én is van, hogy ráírok, de olyankor elég szűkszavú. Élőben nagyon aranyos, viszont nem tudunk minden nap találkozni, én pedig kezdem elveszíteni a lelkesedésemet iránta. Korábbi kapcsolataimban(főleg az elején) a férfiak minden lehetőséget megragadtak, hogy a találkozásainkon kívül is tudjunk beszélni, szóval ezt nem tudom hova tenni.

24N

2021. aug. 15. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem szeret írogatni

Vagy nem érdekled elèggè

Akár FFI vagy Nő csinàlja ezt szerintem qrvagàz ( voltam hasonló helyzetben ) , nem igaz hogy nem bír írni egy mondatot..

2021. aug. 15. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha találkoztok, dugtok is ?

Ha igen, lehet csak erre akar tartani.

Kérdés milyen meloja van!?

Lehet nem tud napközben írni, estére hulla faradt, bár a mai világban olyan könnyű kapcsolatot tartani, hogy csak az nem tud,aki nem akar...

Azért még ne ess kétségbe,nem mindenki olyan,hogy naponta órákat írogat,meg beszélget.

Hagyd alakulni a dolgokat.

2021. aug. 15. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Mondd meg neki, hogy örülnél, ha gyakrabban tudnátok beszélgetni.

Ezer oka lehet, hogy ritkán jelentkezik, azt sajnos mi hiába találgatjuk, hogy mi lehet.

Lehet nem szeret írogatni és személyesen szereti tartani a kapcsolatot, lehet gondjai vannak hiszen más dolgokról is szól az élet, lehet munkától ki van fáradva, az is lehet nem érdekled igazán, vagy nem tudja mit akar, lehet azt várja, hogy te keresd gyakrabban, lehet ő meg azt képzeli, hogy neked nem jelent ő sokat. Bármi lehet.

Ha azt mondod szűkszavú és a korábbi férfiak minden lehetőséget megragadtak, hogy beszéljenek veled, akkor az is lehet, hogy azok a férfiak extrovertált típusok voltak, ez a férfi pedig introvertált.

2021. aug. 15. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
17%
Másként mutatja ki az érzését.
2021. aug. 15. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. aug. 15. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Millió meg egy oka lehet, de egy dolgot mindenképpen javaslok. Próbáld ki, hogy azt mondod neki :,, Bélám! Nekem rosszul esik, hogy ignorálsz szinte, mikor írok, magadtól meg ritkán jut eszedbe jelentkezni. " Ezután két lehetőség van. Vagy összekapja magát és igyekszik a kedvedben járni, tehát szeret, vagy pont lesz.. rja a kérésedet.

Akinek fontos vagy, az hidd el, nem csak hogy megérti a szép szót, de tenni fog érte, hogy ne így érezd. Beszélj vele és kiderül!

2021. aug. 15. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Részéről is komoly?
2021. aug. 16. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!