Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfi nem keres egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem keres egy napja akkor már nem érdeklem?

Figyelt kérdés

A lényeg: kb. 2-3 hetente írt a fiú és utána eltűnt ezért nem is vettem komolyan. Volt hogy nem is válaszoltam neki. Kb. egy hete megint írt és most komolyabbnak éreztem a dolgot, számot cseréltünk napi 3x vagy 4x hívott vagy írt. Érdeklődést és aggódást mutatott ami nagyon tetszett.(Hozzá teszem mindig ő keresett) Találkozni akart minden áron de én mondtam hogy szerintem csak szexet akar de ő azt mondta nem és komoly kapcsolatot keres és szeretné hogy az övé legyek. 80 kilométerre lakunk egymástól. Tegnap előtt kb. éjfélkor kicsit össze vitatkoztunk ezen, hogy szerintem csak szexet akar, ezért azt mondta hogy kocsiba ül és azonnal ide jön és nem fog történni semmi. Ha bejövünk egymásnak akkor pénteken találkozunk és együtt töltjük a hétvégét. Mondtam rendben. Nagyon izgultam mert még soha nem találkoztunk csak képen láttuk egymást. Ide jött éjjel 1-re. Beszálltam a kocsijába és beszélgettünk. Eléggé szégyenlősnek tűnt de megfogta a kezem és csókolóztunk. Ennél több nem történt. Megbeszéltük hogy akkor ezen a pénteken jön és együtt leszünk. Mondtam jó de nem lesz szex. Azt mondta nem baj és nem érdekli. A találkozó után ő hívott és írt. Mégis egy kicsit magamban azt érzem hogy már nem olyan lelkes mint a találkozó előtt. De ezt nem mondtam neki. Tegnap óta ismét eltűnt nem keres és nem hív egész nap. Most mi lesz a találkozóval? Azt hiszem megint felszívodott. Nem akartam, de sajnos bele éltem magam, elképzeltem hogy együtt leszünk mint egy pár, ezért bánt a dolog. Nem tudom mit tegyek. Keressem én vagy várjak még. Egész nap várom hogy keressen de hiába. Valaki adjon tanácsot légyszi...

Én 23 vagyok, a fiú 26.

2021. dec. 8. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Elege lett a hisztidből.
2021. dec. 8. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Ez egy gyökér. Egyáltalàn miről beszélt, hogy legyél az övé, mikor nem is talàlkoztatok még akkor?

Rengeteg ilyen hülye van.

Lehet, hogy van is valakije, épp akkor összevesztek, azért startolt rád, aztán mikor kibékülnek, eltűnik.

Nem tisztel, úgyhogy kuka.

2021. dec. 8. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod..😔
2021. dec. 8. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem biztos, csak más, fontos dolga akadt.
2021. dec. 8. 20:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Legyen így..
2021. dec. 8. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Eddig is csak 2-3 hetente írt, azért ha valaki akar valamit, szakít rá időt, kár mentegetni.
2021. dec. 8. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:
4%
Na ugye, hogy mégis csak jobb lett volna szexelni.
2021. dec. 8. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Ja, így is rosszul érzi magát egy barom viselkedése miatt, akkor pedig még teljes joggal kihasználtnak is érezné.
2021. dec. 9. 06:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, egy nap semmi.
2021. dec. 9. 10:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. dec. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!