Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mivel lehet enyhíteni a fájdalmat, szorongást? (gyógyszer)
Én teljesen együtt érzek veled. A barátság fogalma 20 felett át íródik elég keményen. Mindenki a saját útján megy, barátnő, munka stb.
Mintha én írtam volna ki a kérdést, hihetetlen :D csak annyi hogy velem 3 hónapja szakított..
Én is azt hittem hogy vége az életemnek hiszen még barátok is csak elég ritkán jönnek bulizni vagy bármi a család miatt.
De hidd el nekem én próbáltam mindent, ittam,dolgoztam,még kábsziztam is és próbáltam programokat csinálni,moziba menni stb stb stb egyedül vgy valakivel mindegy a lényeg az hogy csinálj valamit ami egészséges és türelem, még nagyon az elején vagy még csomó minden történhet... DE EGY biztos a fájdalom és az ezzel járó bánat sose fog elmúlni teljesen max ha mással leszel már, de az idő tényleg könnyít. 2 hónappal ezelőtt megakartam kb halni. elmentem pszicholgushoz és a kabszi meg alhohol kivételével csinálok mindent amit csak bírok, jó néha eljárok bulizni vagy inni de a lényeg hogy kösd le magad és engedd meg magadnak hogy fájjon.
sok erőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!