Légzőgyakorlatok (8 másodpercen keresztül beszívod a levegőt az orrodon keresztül, bent tartod 7 másodpercig, majd lassan kiengeded szájon át. Ügyelj arra, hogy mikor veszed a levegőt, akkor mintha a gyomrodat is megtelítenéd vele. Egyszerűbb, ha behunyod a szemed és nem igazán foglalkozol az előjövő gondolataiddal, csak hagyod őket elmenni).
Vannak vizuális meditációs gyakorlatok is, ezeket is légzőgyakorlattal kezdd, behunyt szemmel, s ellazulva elképzelsz valamit. Én például azt szoktam, hogy egy erdőben sétálok, s megfigyelem a fákat, illatokat képzelek oda, néha állatokat stb. Olyan 10 percig ebben a világban vagyok, majd csinálok pár nagyobb légzést és kinyitom a szemem.
Valamint gyógyteák, meleg fürdők, ilatgyertyák, levendulapárna, magnéziumtabletta, friss levegő, jógagyakorlatok.
Kitartást ❤️
4-es vagyok
Még olyan gyakorlat is van, ahol elképzeled azt, hogy mintha lufikat fújnál fel, ezzel együtt "kiengedve" a problémáidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!