Szorongás a szobámtól? Itthon ülés nélkül megszűnik?
Szóval elég érdekes kérdés lesz ez , szóval a múltkor jöttem rá erre asszem, emberek között szorongók meg stb meg sok helyzetben. Haverokal bicoztunk akkor még volt egy kicsi szorongás utána 6 órát nem voltam otthon és szinte megszűnt.
+ Haveréknál aludtam. És ha nem űllök itthon szinte megszűnik de amit hazaérek és leüllök a gép ellé 2-3 órát visszajön. Ha itthon vagyok minden szorongás visszatér.
Ilyen létezik ? Volt hogy napokon átt nem voltam itthon és
teljesen megszűnt a szorongásóm! Amint hazaértem este aludtam reggel felkeltem és minden újra olyan volt mint régen! Talán az elfolytot emlékek miatt? vagy hogy sötét szobábam itthon üllök ?
De persze nincs semmi önbizalmam, csunyának érzem magam.
És emberek közelében könyezik a szemem és izzadok! Sokszor bántotak , folyton én vagyok mindenkinek a fő témája!
Próbáld átrendezni a szobád, egy szép, neked kellemes helyet kialakítani - én pont mostanában tettem meg ezt, hihetetlen mennyivel jobban szeretek így a szobámban tartózkodni.
Másrészt, nem tudom, hogy élsz, kivel, de nekem sokszor a többi családtagommal van problémám, nem szeretek velük összefutni a házban mert kellemetlenkednek és lehúznak, ezért is nem szeretek hazamenni. Ilyen esetben mondd meg, hogy ne járkáljanak be csak úgy a szobádba, végső esetben zárhatod is az ajtót, hogy az a szoba tényleg csak a te helyed legyen.
Kérdező!
Próbáld a problémádat megbeszélni az Anyukáddal. Lehet, hogy nem is tudják, mi bajod van. Tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!