Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás a szobámtól? Itthon...

Szorongás a szobámtól? Itthon ülés nélkül megszűnik?

Figyelt kérdés

Szóval elég érdekes kérdés lesz ez , szóval a múltkor jöttem rá erre asszem, emberek között szorongók meg stb meg sok helyzetben. Haverokal bicoztunk akkor még volt egy kicsi szorongás utána 6 órát nem voltam otthon és szinte megszűnt.

+ Haveréknál aludtam. És ha nem űllök itthon szinte megszűnik de amit hazaérek és leüllök a gép ellé 2-3 órát visszajön. Ha itthon vagyok minden szorongás visszatér.

Ilyen létezik ? Volt hogy napokon átt nem voltam itthon és

teljesen megszűnt a szorongásóm! Amint hazaértem este aludtam reggel felkeltem és minden újra olyan volt mint régen! Talán az elfolytot emlékek miatt? vagy hogy sötét szobábam itthon üllök ?

2013. nov. 13. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nos, a saját szobád az, ami a tiéd, ami a legközelebb áll hozzád. Normális esetben itt kéne biztonságba érezned magad. Szerintem nem vagy magaddal kibékülve és nem fogadod el magad, kisebbségi érzések, szociális fóbia nincs véletlen?
2013. nov. 13. 11:16
 2/8 A kérdező kommentje:

De persze nincs semmi önbizalmam, csunyának érzem magam.

És emberek közelében könyezik a szemem és izzadok! Sokszor bántotak , folyton én vagyok mindenkinek a fő témája!

2013. nov. 13. 11:29
 3/8 hunbula ***** válasza:

Próbáld átrendezni a szobád, egy szép, neked kellemes helyet kialakítani - én pont mostanában tettem meg ezt, hihetetlen mennyivel jobban szeretek így a szobámban tartózkodni.

Másrészt, nem tudom, hogy élsz, kivel, de nekem sokszor a többi családtagommal van problémám, nem szeretek velük összefutni a házban mert kellemetlenkednek és lehúznak, ezért is nem szeretek hazamenni. Ilyen esetben mondd meg, hogy ne járkáljanak be csak úgy a szobádba, végső esetben zárhatod is az ajtót, hogy az a szoba tényleg csak a te helyed legyen.

2013. nov. 13. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát a szűleimel élek de nem a legjobb a kapcsolatunk ezért szoktam zárni az ajtót! Még mikor 18 éves voltam és barátnőmel épp azt csináltunk anyu bekopog hogy kész a kaja menyünk enni! Olyan nyomasztó ez nekem! Hogy nem csinálhatok otthon semmit! Már akkor is rám tör a szorongás ha hallom hogy valaki a szobámhoz tart!
2013. nov. 13. 14:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Után másodjára is odajött de akkor már ordibált hogy kihül! Ilyen idegbeteg agresszív! Apám meg alkoholista! 20 éves vagyok és nem hagynak őnálosodni ! Bizonyos dolgokat nem értenek meg ! Igen énis igy érzem a szobám legyen csak az enyém! Szóval az én területem! Énis igy gondolom csak utálom mikor ovodásként kezelnek! A második barátnőm itt volt ez volt 19 évesen és anyu fát hozott és mondta itt a fa meg ilyenek. Barátnőm meg hallota azt se tudta hogy itt van! És anyira ciki helyzet volt hogy legszívesebben meghalltam volna! 2004 óta van szorongásom! És ugy utálok itthon lenni ugy kezelnek mint egy 10 évest! De már mondtam millioszor hogy nem vagyok ovodás! De ugyan ugy folytatodik!
2013. nov. 13. 14:49
 6/8 A kérdező kommentje:
A szobámban se érzem magam biztonságban! Van hogy anyu hallgatozik! Meg ilyenek , tiszta undoritó!
2013. nov. 13. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Próbáld a problémádat megbeszélni az Anyukáddal. Lehet, hogy nem is tudják, mi bajod van. Tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát

2013. nov. 13. 22:18
 8/8 A kérdező kommentje:
De nem is érdekli őket! Hiába mondja nővérem vagy én!
2013. nov. 14. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!