Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szeretnék olyan lenni...

Miért szeretnék olyan lenni mint ő?

Figyelt kérdés

Van az Agymenők c. sorozat, és mindig azt szeretném, ha olyan lehetnék, mint Sheldon.

Ez nem vicc. De mondjuk nem pont ő, hanem bármi olyan filmnek/sorozatnak a karakteresebb szereplőinek a tulajdonságát is át szeretném venni, hogyha megtetszik.

Mindezzel nem is az az igazi probléma, hogy nem tudnék olyan lenni, hanem hogy lány vagyok. És általában minden ilyen dolog, amit szeretnék csinálni, az mindig csak a fiúkra jellemző. De nem vagyok meleg.

Mit tegyek?

Légyszi ne hülyézzetek le, mert nem poénból raktam ki ezt a kérdést, hanem mert nincs kihez fordulnom, és ez az egyetlen és utolsó esélyem, hogy kapjak erre választ, vagy akár egy tanácsot, vagy valamit.

Köszönöm!

2013. nov. 6. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
nem látom mi a problémád. attól, hogy valami fiúkra jellemző még csinálhatod, attól nem leszel fiú :) és az is OK, hogy lennél olyan, mint ő. addig amíg tudod, hogy nő vagy :D van aki szívesen lenne kutya. ezzel semmi baj. csak, ha tényleg azzá akar válni.
2013. nov. 6. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy lány vagy, azt csinálsz amit akarsz. 21. század, olyan vagy amilyen lenni szeretnél, nincsenek már ilyen szabályok, hogy egy lánynak (vagy fiúnak) kötelező ilyennek meg olyannak lennie...
2013. nov. 7. 00:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Agymenők az egyik kedvenc sorozatom! :)

Hát lényegében kicsit egyedi vagy! :) De nincs ezzel gond!

Szerintem lehet elégedetlen vagy önmagadal igaz ?

Írj privátot és ott elmesélheted én meg leírom mi lehet ez! :)

2013. nov. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!