Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért pont velem? Olyan...

Miért pont velem? Olyan akarok lenni mint régen!

Figyelt kérdés
Nekem miért nem sikerül leküzdenem a pánikbetegséget,szorongást?Már sok mindent megpróbáltam 5 éve csak körbe-körbe.Sikerülhet kimásznom belőle ebben az életben?
2010. febr. 26. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
pszihológus!!!
2010. febr. 26. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
5 éve csak oda járok.
2010. febr. 26. 11:38
 3/5 anonim válasza:

Engem is az érdekelne, hogy ez már mindíg így lesz?

Én már kb 9 éve vagyok benne. De azért sokat javultam ( orvos és gyógyszer nélkül). Te voltál orvosnál és szedsz gyógyszert?

2010. febr. 26. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy sikerülhet!

Meg kell találnod az okait és akkor változtathatsz. A pánik gyakran elfojtott düh vagy egyedüllét miatt alakul ki. Jellemző valamelyik rád? Kimutatod a dühödet? Ha gondolod írj emailt.

2010. febr. 26. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Már rég megtalálták a SZERVI okát. Nagyon sok embernél nincs semmiféle "lelki" oka, sem düh, sem trauma, semmi. Ott mit keres majd a pszichológus mégis? Miért nem lehet beszedni azt a rohadt gyógyszert? Mire vagytok olyan büszkék, hogy nem szeditek, de nem vagytok jól? Én is szedem és sokkal, de sokkal jobb.

[link]

Ajánlom figyelmetekbe a 20-as pontot.

Pszichiáterhez menj, ne pszichológushoz. Főleg 5 év után.

2010. febr. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!