Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont a volt pasimmal jött össze egy régen látott igazinak hitt barátnőm?
Szia!
Figyelj Velem mik történtek!
Volt egy "legjobb barátnőm"...13éve voltunk legjobb barátnők amikor legelsőnek elkezdett a pasimmal flörtölni. Ezt követte még kettő. Az utolsó fiúval már lassan 1éve vannak együtt...(sráccal 2éve jártunk és mielőtt összejött volna a barátnőmmel újra kikezdett velem a srác)
Nem zavartatja magát a lány.Mivel egy suliba és osztályba járunk így mindenről beszámol!Gondolhatod nekem milyen rosszul esik/esett.
Én azt csináltam,hogy elengedtem a fülem mellett.Mivel ideje sincs a lánynak hogy a "legjobb barátnőjével" legyen így más baráti körben mozgok!Tedd Te is ezt!Ne foglalkozz vele!Mivel csak Te keresed és Ő nem ezek szerint lesz*rja mi van veled!Az ilyen barátnők/barátok nem igazi barátnő/barátok!!!
"Van(volt) egy barátnőm,akivel már hosszú évek óta nem tudunk egymásról" Tehát a pasid is hosszú évekkel ezelőtt volt a pasid. Mindenkinek folyik tovább az élete. Szerintem ne vedd a szívedre. Keresik a boldogságot.
Egy nagyon régi barátnőm összejött a volt férjemmel a válásunk után. Nem zavart. Nekem már nem a férjem, azt csinál amit akar. Ha nekik jó, nekem tök mindegy. Később szakítottak.
Évek múlva a barátnőm megkeresett iwiw-en (minő véletlen) találkoztunk, beszélgettünk és azóta megint összejárunk. Sokat röhögünk amikor elmeséljük valakinek, hogy a férjemmel járt. Mások csak néznek tágranyílt szemmel.
Ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy ha már nem vagyok együtt egy adott pasival akkor azt nem vehetik el tőlem. Nem rondítottak a levesedbe, hacsak nem szereted a pasit még mindig ennyi év után is!!
Hosszú évekig nem beszéltél azzal a jó barátnővel, honnan kellene tudnia h pont az exed, meg ha már megszakadt a kapcsolat miért is kellene elszámolnia veled. Arról nem is beszélve h az exed új barátnőjéhez sincs sok közöd, azzal él együtt akivel akar.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!