Generalizált szorongással és depresszióval küzdök. Miért lehet az hogy bárhova elmegyek, barátok, haverok, buli, stb. a szorongásom csökken és a depresszió is, de ahogy haza fele tartok, és itthon vagyok újra rám tör a szorongás és a mély depresszió?
Figyelt kérdés
Anyukámmal és három testvéremmel élek, a nővéremet skizofréniával kezelik, amit mondjuk a mindennapokban elég nehezen lehet kezelni. Különben mindenkivel elég jól kijövök. Elköltözni viszont nem egyszerű!2013. júl. 10. 17:16
1/4 anonim válasza:
logikusan azt mondanám, hogy valami nagyon nem stimmel otthon...
2/4 A kérdező kommentje:
Na ez az! De hogy mi? És eddig nem is volt ezzel problémám! (Pár hónapja érzek így!)
2013. júl. 10. 19:10
3/4 anonim válasza:
Ugyan ez a betegségem nekem is! És mivel társasági ember vagyok nekem is elmúlik ha barátokkal vagyok! :) hány éves vagy? Fiú lány? Szedsz rá gyógyszert? Ha gondolod írj privit! Hátha tudunk egymáson segíteni!
4/4 anonim válasza:
Így, hogy saját bevallásod szerint is már szenved valaki mentális betegségtől a családodban, arra tudok gondolni, hogy genetikai hajlamosságról lehet szó.
Az okát biztosan csak egy orvos tudná megmondani. Én arra tudok gondolni, hogy félsz az egyedülléttől, attól hogy magadra maradsz; ezért kezdesz el pánikolni, ha "mész haza". Esetleg lehet hogy a stresszes otthoni környezet hozza ki belőled, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!